Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

urzekajacakafeterianka

Pytanie do kobiet, które ciąze mają za sobą..

Polecane posty

Wiem wiem, ciągle pytania o ciąze, ale gdzie jak nie tutaj moge rozwiac swoje wątpliwosci, takze prosze o wyrozumiałosc. Więc 3 miesiące temu przerwałam antykoncepcje w formie tabletek (microgynon) i od tej pory kocham się z chłopakiem bez zabezpieczen, poniewaz mity (bo podobno jest inaczej) mówily, ze kobieta po ich zażywaniu jest jakby "zablokowana" i raczej nie zajdzie w ciąze. Okresu powinnam dostac jakis tydzien, owszem biore pod uwage zwykłe spóźnienie, tym bardziej, ze mam ciągle te bóle, które wystepują przed i podczas okresu i to własnie mnie zastanawia..czy podczas ciązy tez się odczówa ten bol?? noi standardowo jak przed okresem, boli mnie pęcherz.. Wybaczcie za tą dlugą opowiesc:)

Gość a ty masz
tak daleko do apteki że nie możesz się przejść po test? Ja bym nie czekała az tydzień

Gość a ty masz
ale co ci powiedzieć, każda ciaza jest inna i ma inne objawy, mam za sobą dwie, każda inna, dwie cesarki i każda inna. powiem tyle, ze ciąża może dawac objawy podobne do okresu i powiem też, ze wiele koleżanek po tabsach nie miało w ogóle owulacji, wiec ciąża była wykluczona przez kilka lat