Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miiki

strasznie wypadajce wlosy!!!!!pomocy!

Polecane posty

Gość miiki

witam.mam problem ze strasznie wypadajacymi wlosami. bralam prenatal jako dodatkowe witaminy(nie jestem w ciazy ale ten preparat jest przznaczony dla kobiet w ciazy). od jakiegos czasu straaaaasznie duzo trace wlosow;/ niepokoi mnie to bardzo. po umyciu na oko wychodzi mi klebek wlosow. nie mam pojecia co sie dzieje.nigdy nie mialam takich problemow. czy to moze byc spowodowane nadmiarem witamin!? co mam robic zeby nie lykac juz wiecej witamin a zeby stosowac cos aby wlosy nie wypadaly! pomocy:((

Gość miiki
podnooosze

polecam (sama wyprobowalam bo po myciu wlosow bylo tyle ze az strach) Henna treatment WAX- maska do włosów. Nakladasz dwa razy w tygodniu po myciu wloswo, owijasz foliowym czepkiem, na to recznik i troche ogrzewasz suszarka (musi byc Ci cieplo w glowe bo pod wlywem ciepla uaktywaniaja sie skladniki odzywki) i tak pol godziny. Mi po dwoch miesiacach takiej kuracji przestały wypadac wlosy :) teraz stosuej te maske jak mi sie przypomni, tak raz na miesiac.

Gość miałam to
szampon vichy na wypadające włosy, odżywka do wcierania radical, wax też może pomóc a jeśli to nie pomoże po ok 2 mies to radzę zrobić badania.

Gość miiki
kozetka obawiam sie ze za 2 miesiacy to po moich wlosach zostana tylko wspomnienia. nie mam jakos ich naturalnie specjalnie gestych a teraz to juz wgl masakra;/ nie wiem co robic.. czy pomoga jakies badania krwi.? wykaza one ewentualny nadmiar albo niedobor witamin? moze przesadzilam biorac ten prenatal? witamina a jest ponoc w nadmiarze szkodzliwa i wlosy wypadaja..moze dlatego? nie mam pojecia.....:((((((!!!

Gość miiki
jutro pobiegne po wax'a. kiedys uzywalam tej odzywki ale przez krotki czas i nigdy nie regularnie-mialam po niej strasznie matowe i przetluszczone wlosy..

Gość miiki
up,up jakies inne sposoby??

Gość
ja z tym problemem borykam sie juz 3 lata. przetestowałam cała aptekę:) polecam zrobic badania tarczycy;TSH i FT4