Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wsfgh ;/

nie rozgryze tego faceta porazka

Polecane posty

Gość wsfgh ;/

mialam kochanka, ktory mi zawsze powatarzal jaka jestem piekna i w ogole, (jestem w miare ladna ) do tej pory jest o mnie bardzo zazdrosny, ale postanowilam zakonczyc to jakis czas temu zeby sie nie wkrecic w jakies glupie uczucia. i od kiedy powiedzialam mu ze z nami koniec, nadal nalega zeby sie z nim spotkac, wyjsc na kawe itp. ale ostro odmawiam . i gadamy tylko na gg, zawsze to on zagaduje i jak nie mam ochoty z nim gadac to jedzie po mnie jaka to niewychowana jestem, ze musi mnie nauczyc jak sie dama powinna zachowywac, mowi mi ze jestem brzydka, ze nigdy mu sie nie podobalam:O poczym po tym wszystkim zawsze mi proponuje spotkanie.. boze jak tu ogarnac facetow?:O

Gość wsfgh ;/
wypytuje czy mam kogos, czy z kims sypiam no masakra jakas:o po co mu to wiedziec skoro mu sie niby nigdy nie podobalam? chociaz jak sie widywalismy to mowil co innego... :|

Gość łeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen
pajac on i ty pajacowa że się godzisz na takie traktowanie

Gość wsfgh ;/
blokers, jak jestem na czarnym nicku to jaram sie Twoimi wypowiedziami:P:P ;)

Gość wsfgh ;/
nie powiem ;) cos rzadko tu bywasz ostatnio:) moze sie wypowiesz na moj temat, a raczej mojej pierwszej wypowiedzi?;)

Gość tuberoza_0
zablokuj go i tyle, że ty jeszcze po takich tekstach z nim gadasz:o

Bywam tylko od święta :P Działanie tego mena, to może być psychomanipulacja :P Może chce Cię wpędzić w kompleksy żebyś tylko przy nim czuła się piękna, mądra, etc.

Gość gtreew
A po co chcesz go rozgryzać? Szkoda czasu. Poza tym wydaje mi się, że on się tak zachowuje specjalnie żebyś chciała go "rozgryźć". Sama napisałaś, że zakończyłaś to, bo bałaś się, że z czasem się zaangażujesz. I tak jest z kobietami. W wielu przypadkach można je "wychodzić". Byłaś z nim podobało mu się to, więc mówił Ci miłe słówka, żeby mieć sex. Zostawiłaś go, więc chce przykuć Twoją uwagę, chce żebyś zechciała mu udowodnić, że jesteś fajna - czyli wrócić do niego. A tak w ogóle to CHCESZ go rozgryźć? Aż taki fajny jest, że chcesz tracić czas na niego?