Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marzena010

Jaka perwersja podnieca was najbardziej?

Polecane posty

Gość nieznany
cipka po kutasie to perwersja? :D

Gość nieznany
to moze zacznij marzenka i powiedz co ciebie ;)

Mam obcesje na tle jader i nic na to nie poradze:) jak tylko mam ich w ustach automatycznie robie sie cala mokra.Lubie tez klepanie po tylku w czasie seksu czy tez ostry sex w tylek

Gość sebaborro77
Dominacja z elementami sedyzmu polegająca na umiejętnym podduszaniu kobiety w trakcie seksu, klapsy w pośladki i piersi, delikatne policzki w buzię, spluwanie do ust kobiety, przeklinanie, rżnięcie od tyłu w dość mocny sposób. A w ogóle to lubię jasną karnację i kobiety o lekko zaokrąglonych kształtach, a zwłaszcza sprej pupie. ;)

Gość nieznany
ostro :D u mnie nic takiego - ostry seks w podartych ciuchach - rozdarte rajstopy i majteczki ;) gdzies na stole, minetka i klapsy chyba nic az tak perwersyjnego

Zgadza się, słowa i wulgaryzmy podkręcające atmosferę podniecenia, trzymanie za karczek lub włosy, manifestowanie swej dominacji fizycznej, klapsy, mocno od tyłu (w tym analnie)... to wiele kobiet naprawdę lubi. ;) Tam była jeszcze mowa o ssaniu i lizaniu jąder, brawo! Cudowna sprawa. :)

Gość nieznany
hm ok, jak tak dokladnei piszemy - to lubie np chwycic za nadgarstki i splesc jej rece za plecami i tak trzymajac i obejmujac jednoczesnie lizac od szyi, przez tzytzki w dol :classic_cool: i lubie czuc jak jest zupelnie ulegla i nie moze doczekac sie az sie jej nalize, nassam i nacaluje zeby ja w koncu przeleciec :classic_cool: