Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Okrutna Prawda !!!

I ZNOWU NIE MOGĘ SPAĆ :( WRRRRRRRRR

Polecane posty

Gość łeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen
połóż się, to uśniesz. napij się meliski.

i nie szlaK, bo szlak to może być turystyczny, a trafia szlaG i nie CiebiĘ a CiebiE analfabeci :O

Gość czepiasz się
:classic_cool:

DUPA TO NIE POMAGA :( wczoraj tez sie położyłam o 01. i zasnęłam o 04 ... jak mnie to wkurw... nie moge zasnąc jak jest taka cisza w domu ... i jak jest ciemno jak w dupie ... napiszecie to zapal lampkę ... ale wiadomo rodzić wpadnie i blablabla prąd blablabla

czepiam? no co ty :classic_cool: napij się melisy, pokrop na wrzątek kilka kropel olejku lawendowego, żeby aromat uniósł się w pokoju. możesz też zacząć czytać jakąś mega nudną książkę - pomaga

nie mam nawet w domu melisy na czytanie książek jestem za bardzo upośledzona ;) mleko właśnie pije .... zawsze lubie pooglądać filmy ale jak bede siedziala do 04 to bedzie znowu blablabla wyłącz ten komputer!!! blablabla

to jutro sobie kup meliskę, tania jest. i olejek lawendowy. najlepiej jakiś płyn dla dzieci z olejkiem lawendowym i balsam do tego jakiś lawendowy, i wieczorem przed snem kąpiel i się tym wysmarować. inna opcja - tabletki uspokajające tego typu http://www.aptekaslonik.pl/images/cache/bfcfa6677dc942b46e826e7d4005f7b7.jpg bardzo zamulają, usypiają, tak z godzinę przed planowanym pójściem do łóżka, i padniesz na pysk. uprawianie sportu pomaga, bo sen mocniejszy po wysiłku. leki przeciwalergiczne z cetyryzyną usypiają bardzo.

właśnie mam ochotę wyjśc na spacer ... ale co wyjde to blablabla gdzie ty sie szwendasz!!! blablabla ... a jak zaczne w pokoju cwiczyć to bla blabla jest hałas blablabla .. nawet na tej klawiaturze pisze zeby nie stukało ... co mnie najbardziej wnerwia ... ze teraz mimo ze mam mase wolneggo czasu ... to w dzień klepie jakiego muła a w nocy ADHd mam ochote robic wszystko ... no ale co ... nieee bo głośno ....

bo w nocy to śpi się 😠

współczuje :-o dobrze ,że mieszkam sama.Nikt mi za uchem nie skrzeczy ,że za głośno wale w klawiaturę...

no dokładnie ale cóż ... ja sie właśnie w nocy super czuje ... energia ful ... bym nawet miała ochotę teraz wysprzątać całą chatę .... a w dzień ... pffff umycie kilku talerzy to marudzenie zaraz .... i niechęć ....

niektórzy tak mają, ale dla zdrowia lepiej się przestawić na dzienny tryb życia

dla zdrowia .. a co to szkodzi ... mam znajomą co np ... pracuje na nockach tylko bo w dzien jak miałay iść do roboty to by ją trzepało wstać o tej 06 .... i w sumie zaczynam widzieć u siebie to samo .... jak ktos mnie obudzi do godz 11 to biała gorączka

jak chodzisz spać o 4 to nie dziwne, że o 11 jest dla ciebie za wcześnie higiena snu jest bardzo ważna, zaburzenia snu bardzo obciążają układ krążenia. dziś tego nie czujesz, jutro może nie poczujesz, ale za kilka lat to może (acz nie musi) wyjść i nie będzie to miłe dla ciebie.

czyli masz dowód czas to zmienić :) możesz próbować metod naturalnych, to co ja podałam, albo idź do psychiatry czy neurologa po silniejsze leki ale tego bym nie proponowała, najpierw sprawdź metody mniej "inwazyjne"

nie no leków nie bede brała ... ale ja to juz od dawna miałam problemy ..... nawet jak kladlam sie spac o 22 to i tak zawsze zasypiałam do szkoły i przychodziłam po 2 lekcji .... to juz chyba tak bylo 5 lat czy nawet sześć ...

musi być jakaś przyczyna. albo o podłożu psychicznym, albo neurologicznym

lęki, nerwica. tym bardziej tabletki uspokajające się przydadzą, te co ci link podesłałam są na bazie samych ziół, nic chemii tam nie ma w zasadzie. i może puszczaj sobie cicho radyjko?

to nie leki, to zioła, tyle, że w tabletkach :P narazie 🖐️