Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdziwionaaaa chyba.

JANUSZ KORWIN MIKKE dlaczego nie głosujecie na niego?

Polecane posty

Gość zdziwionaaaa chyba.

PO - to banda złodziei, o PIS-ie nie wspomnę a jednak wszyscy na nich głosują.. dlaczego nie damy szansy innym? Przecież nasze Państwo z pewnością już w gorszej sytuacji nie będzie mogę wam to obiecać. A jednak, ludzie albo wcale nie głosują albo zwyczajnie naśladują znajomych itp. Ja ostatnio bardzo poważnie zastanawiam się nad J. Korwinem Mikke i czytając o jego poglądach zastanawiam się co ludzi odpycha by zagłosować właśnie na niego?

bo to mizogon , wypadł sroce spod ogona, chce uchodzić za fajnego i kontrowersyjnego , ale jak dla mnie to jest taki sam nic nie warty motłoch jak Palikot... już wolę Kaczyńskiego , bo przynajmniej się nie odzywa...a nie jak reszta wieśniaków , dużo lepsi kandydaci to ci z poparciem 0,1 % ale wiadomo , że nie przejdą...

Gość max payne from koluszki
ja bym zagłosował ale ma zbyt małe poparcie, głównie dzięki takim jak ja którzy mówią.........ja bym zagłosował ale ma zbyt małe poparcie. Zgadzam się z wieloma jego poglądami ale patrząc na realia są one aż nazbyt utopijne i idealistyczne.

Gość mnokia też chuuuj
trzy powody : jeden to , że Kobiety powinny miec odebrane prawo głosu drugi : żydowskie nazwisko ... co to w ogóle jest?! Komorowski, Kaczyński, Morawiecki, Napieralski - ładne polskie nazwiska a Korwin Mikke?! a może Szalom- Alejkum ? trzeci - kolo mieszka w Wawie, ma za dużo kasy i w głowie mu sie poprzestawiało, jak postawił swoją chałupę (otoczoną wysokim dziwnym murem) to dwa osiedla nie mialy wody przez kilka dni bo mu rury podłączali ... NIE I JUŻ. wolę nawet Komorowskiego niż tego oszołoma.

Gość hdhjasdasdasd
mam 20 lat i widząc perspektywę przyszłości Polski już zastanawiam się gdzie wyjechać...;/ to chore.

oczywiscie jakby tobie podłączali wodę to nie widziałbyś problemu. a co do kwestii nazwiska........szkoda słów - zaściankowość bije z ciebie jak odór z otwartego słoika z musztardą sarepską.

Gość rwtgggggggggggggg
w takim razie w czym są lepsi KOMOROWSKI czy Kaczyński;> Tak juz widzę jak odbierają kobietom prawo do głosowania.. pewnie i tak by nie przeszło;)

PO to banda złodziei. Nie trzeba tego uzasadniać, wystarczą google.

w takim razie w czym są lepsi KOMOROWSKI czy Kaczyński;> } Najgorsze w tym jest to że ewentualny wybór.. to wybór mniejszego zła a nie tego co człowiek by chciał. :o Państwo policyjne (IMHO) to mniejsze zło od państwa kolesi i kumotrów.

żaden się nie nadaje a wybrać musimy lepsze zło.\ Prezydent pełni głównie role reprezentacyjną, wskaż mi jakiegoś prezydenta danego kraju który nie ma żony i dzieci. Chcesz takiego "wzoru" w RP i to jeszcze z partii która rekalmuje się jako prorodzinna buahahaha litosci. Komorowski gra na nucie patriotyzmu i historii -tanie ale skuteczne, Napieralski próbuje się wmieszać w tłum jak niegdyś agenci SB - poznać zwyczaje, poczęstować kanapką. Korwin - chciałby otoczyć szklaną kopułą RP i odciąć od UE, tudzież znaleźć własne zasoby energetyczne na 1000 lat na jakiejś działce pod Wawą.

Pytanie, było inne... przy całym szacunku dla pana Mikkego jaki mam, nie nadaje się na prezydenta.. Kaczyński pewno też.. prezydent powinien być dobrym dyplomatom. Czy inni byli by lepsi.. nie wiem.. też w to nie wierzę.

Sondaż na ponad 50 tys głosów który mozna zobaczyć na www.polskie partie polityczne jest taki: 1. Jarosław 53 % 2. Janusz 27 % i na trzecim miejscu Hrabia Camorra PO-WSI-noga z marnymi 13 % Ohhh jak sie wzruszyłem-nie chcę prezydenta z wąsem i w okularach

Gość olej to
ja na niego zaglosuje ps korwin mikke to nazwisko ma korzenie szwedzkie idioto ps ale fakt mogl sobie zmienic nazwisko no na komorowSKI czy napieralSKI wtedy brzmi tak POLSKO NAROD DEBILI JESTESCIE i tyle OGRANICZONE TUMANY

Gość dio
Co to za durne twierdzenie "nie zaglosuje, bo ma male poparcie"? Wystarczy popatrzyc na sondaze w internecie, to Korwin ma 1, 2, albo 3 miejsce. Wiec gdyby kazdy, kto go popiera, faktycznie na niego zaglosowal, to mialby realne szanse. Co do utopii, to moze jakies argumenty?

Stenogram z rozmowy sondażowej przeprowadzonej przez panią z jednej z czołowych "sondażowni" jaka przeprowadziła z moim kumplem: - Dzień dobry tu Ziuta Pancerz z xyz-chciałabym z panem przeprowadzić sondaż prezydencki -tak?, chętnie -Proszę mi tylko powiedzieć na kogo głosował pan w ostatnich wyborach prezydenckich? -na Lecha Kaczyńskiego -a to nie, dziękuję do widzenia Tak się ustawia sondaże widoczne w tv i gazetach

Gość max payne form koluszki
napewno nie w TVPiS 1 i TVPiS 2. Aczkolwiek podoba mi się takie ustawianie poparcia.

nie oczywiscie ze nie jest ale jest skręcona w moim kierunku. i w dodatku nie musze placic abonamentu za brednie ktorych nie chce sluchac. pozdrawiam fanow tvn.

Oczywiście zapomniałem dodac że Tusk Vision Network jest całkowicie apolityczna } Oczywiście, oni tam potrafią nawet bronić Tuska. :classic_cool:

Gość mnokia też chuuuj
to by se zmienił na Korwiński , Korwiniewicz , Mikski, Mikesewicz!! co za problem, !! nie bedzie szwed nam bratem jak Karol Gustaw...już nie pamiętacie?? polak POLAK ma być prezydentem i widzę tam Kaczyńskiego Bis jako kontyunacje brata, tak mi się śniło i Kaczyński ma być prezydentem...a jak nie to będzie źle i tyle

widac nie wstydzi sie pochodzenia, jak kaczynski ktorego stary nie ma mniej za kolnierzem niz dziadek tuska, poczytaj troche ciemniaku.