Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emilcciaa;xo

I co o takim myśleć

Polecane posty

Gość emilcciaa;xo

to jest może głupota, zdaję sobie sprawę. Zaczełam się spotykać z jednym gościem jakiś czas temu. Wszystko jest ok. W miedzy czasie "zwiazku" zaczełam zauważać że to typ który uważa że każdy powinien płacić za siebie - ok rozumiem, student nie wiem ile ma kasy. Nie lecę na kasę, jesli byloby inaczej nie byłabym z nim teraz gdyż on nic nie ma. Mieszka w akademiku, ma dużo rodzenstwa, brak pracy narazie. Ale wracając, postawił mi raz w sklepie coś za złotówkę. Ni o raz mi to wypomniał, ja się zaczełam smiac bo myślałam że zartował no i mineło troche czasu, i po jakims czasie przy moich znajomych wypomniał mi że wiszę mu złotówke, już wiedziałam ze mowi serio. Dla mnie to jest przegiecie, w zyciu bym nikomu nie wypomniała złotowki, wrecz byłoby mi wstyd. W koncu wyszło tak że mu oddałam ale czuję niesmak :o Jakbym jeszcze pozyczyła od niego tą złotowke to rozumiem, ale on kupił mi poprostu coś co sama mogłam kupic. I gdybym wiedziała od samego początku to bym sama sobie kupiła to i bym sie nie musiała teraz zastanawiac. Byłam i jestem troche wkurzona, czy jestem słabą inwestycją że nie moze mi darować głupie złotowki? Mamy po 24 lata

Gość emilcciaa;xo
odpowiedzcie mi na ostatnie pytanie :(

Gość Gladiusss
Kiepska inwestycją jest ten facet, z którym się spotykasz. Daj sobie z nim spokój. Chyba nie chcesz, aby Ci wypominał na każdym kroku, że wisisz mu kasę? Typowy materialista, brak jakiegokolwiek taktu z jego strony.

Gość emilcciaa;xo
Do tej pory to siedzieliśmy częsciej u mnie, rzedziej u niego. Żadnych rozrywek, akurat rozrywek mi nie szkoda. Ale raczej nic szczególnego

dziewczyna zastanów czy on jest wart ciebie. jak mozna wypomniec 1 zł. sknera w 100% alboo wiesz co kup mu tez cos a potem wypominaj, ciekawe jak sie poczuje

Gość emilcciaa;xo
bym się chyba spaliła gdybym miala mu wypomnieć. Ale napewno nie bede miec przy sobie grubszej kasy by mu móc pozyczyc gdyby chciał, jestem bardzo uczulona na takich ludzi. Oj ciężka decyzja. Ale pewnie i tak to koniec nie juz nawet przez tą sytuacje ale pewnie z rozsądku :(

Gość wesola bridget jones
co za skąpy padalec :/ pewnie prowadzi specjalny zeszyt i wszystko tam zapisuje :/ __ http://sk9.pl/753b3b

Gość kratka z kółkiem
do autorki uciekaj, tacy są najgorsi

Gość ghhsdfsdf
No masakra,żeby złotówkę wypominał!! Ale to jest pewnie czymś spowodowane,może w dzieciństwie ta marna złotówka była dla niego znaczącą kwotą i poprostu mu tak zostało do dziś. No ale jeśli myśli o tobie poważnie to raczej nie powinien taki być bo to aż żenujące.Jak ci zależy na nim to może z nim pogadaj o tym.

Gość emilcciaa;xo
no własnie nie raz czytałam o takich co po ilus latach zwiazku każą oddawać za coś ;)