Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ///"""

Pytanie o AUTOMAT pralke.

Polecane posty

Gość ///"""

Lepiej kupic tania i z mala iloscia funkcji, czy drozsza i wieloma funkcjami???? Chodzi mi o taka, zeby wytrzymala pare lat! Prosze o odp.

Gość tdasdf
ja mam polara, kosztowała około 1200 zł. ja zwaracałam uwag na funcke ale bardziej na pojemnosc, na kształ i na klase energetyczna. wiekszosc pralek ma podobne wynkcje chyba ze chcesz jakies wypasione juz całkiem. moja ma około 10-12 funkcji róznego prania.

Gość ///"""
Chodzi mi o taka, zeby wytrzymala, bo u mnie niekiedy to i 4 razy dziennie pral automat. Mialam mastercooka i po 3 latach wysiadl... A funkcje to wiadomo: pranie, wirowanie i plukanie... no a problem tkwi w tym, ze jak wydam kase na jakis wypas, a sie rozleci, to moze lepiej tansza.... sama nie wiem, boje sie wydac kase na jakis bajer... Mam na oku Elektrolux'a za 1400 zl, 7kg prania, wode dobiera wg prania i oszczedna, no ale nie wiem........ moze lepiej za 8oo zl....

Gość dfhmm
Rozmawiałam ze znajomym, który zajmuje się naprawianiem pralek i on twierdzi, że dzisiejsze pralki wytrzymują do 5 lat i nie ważne jaka cena...wiem, że to prawda na swoim doświadczeniu...kupiłam pralke za 1200zł i chodziła mi prawie równe 3 lata (i tyle miała gwarancji) no i tak się popsuła,że nie warto było naprawiać ( za duży koszt), kupiłam drugą tańszą...BEKO...jak pochodzi 3 lata to będzie dobrze...

Gość ///"""
Czyli na tanszej wyjde lepiej pewnie... A nikt wiecej sie nie moze wypowiedziec, nie macie automatow czy co?

Gość lateksowe rekawiczki
Czasy pralek ktore dzialaja po 10 i więcej lat odeszly.... Kup najtansza, i tak za 3 lata pojdzie na zyletki.

Gość ///"""
Zaraz chyba pojde walnac z czegos ten automat, noo.. Pierze g... juz od 7 na zwyklym praniu, a powinien ok.2,5 godz.... w dodatku pewnie nie odwiruje.......

Gość ja mam beco
juz 3 lata, kiedys wpadl mi w beben drut od stanika, powarkotala z godzine i nadal chodzi, obylo sie bez mechanika hehe. Wybierz jakas energooszczedna i z wieksza iloscia obrotow, automaty siadaja bo wklada sie za duzo prania, potem pralka nie ma sily pociagnac i siada

ja mam pralkę 6 lat i nie sądzę, żeby miala się wykończyć bosh, kosztowała wtedy jakieś 1600 zł 3 lata pralka? to chyba beko