Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jagoda369

Ogladalyscie wczoraj exprss reporterow w TVP2???

Polecane posty

Pamietacie reportaz o Alicji? Ja ogladalam i chyba przez pol godziny plakalam. Dzieki Bogu ze znalazla rodzicow jako tak male dziecko. Rodzice chyba tylko raz ja odwiedzili jak byla 4m niemowleciem a potem mieli ja gdzies. Podziwiam te rodziny zastepcze ze potrafia potem sie rozstac z takim dzicekim ktorego wychowywali przez 3 lata jak w przypdku malej Alicji. Ale mowili , ze wujek plakal jak oddawal ja adopcyjnym rodzicom. Nie wiem jak was ale mnie to bardzo wzruszylo. Uwazam, ze srodki anty powinny byc za darmo wtedy taka patologia jak jej rodzice nie rozmnazali by sie i tym, samym nie krzywdzili wlasnych dzieci.

Gość hmmm no właśnie
a ty nie znałaś środków anty i niestety się rozmnożyłaś.....

oglądałam :) prosze widać nawet jagodzia ma serce :P smutne to było... sama malo co sie nie powyłam! a ta matka bez zębów, alkohol niszczy ludzi... a reakcja tej starszej pani w pogotowiu, 'to was siódemka na jednym pokoju' ...

Ogladalam i tez sie rozplakalam. Byloby inaczej gdyby nie nasza biurokracja..Przeciez 2.5roku trwalo zanim rodzice adopcyjni mogli ja zabrac do siebie.