Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

baronowa_

co myslicie o kobietach z nadwaga, otylych, czy sa faceci ktorzy lubia takie

Polecane posty

Mój dziadek takie lubi, nawet takie naprawdę brzydko otyłe, lejące się, bo przecież są kobiety grubsze, ale zadbane.

Gość nieeeeeeee maaaaaaa

Gość :)))))))))))))))))))))])))))))
nie samymi koścmi facet zycie:) facet nie pies.. mięsko lubi oj lubi

Gość lateksowe rekawiczki
Jak ktos nie widzi roznicy miedzy "zbudowana" a "tlusta" no to sorry :o

Ja też uważam, że takowi istnieją. Tak samo jak istnieją kobiety, które wolą "większych" mężczyzn.

nadwaga swiadczy o złym odżywianiu , bądż chorobach ukrytych , zaburzeniach hormonalnych. po antropometrach [ palcach rąk mozna przewidzieć czy facet żeniący się dla naprzykładu ze szczupłą [ jeszcze] kobietą po kilku latach , szczególnie po urodzeniu przez nią dziecka nie będzie niby z tą samą a z inną kobietą , znacznie mu tej kobiety przybędzie

Gość pomocymili
a ja np, należę do tych wiekszych. tzn mam szersze biodra, nie oblesnie szerokie, ale trochę. W kazdym badz razie wciaz mam powodzenie, nikt nie narzeka. i tak samo lubie kobiety ktore maja troche cialka

Każdy może mieć nadwagę, codziennie się ważę, nie jem chipsów, tłustych potraw, słodyczy. Schudłam trochę, codziennie wychodzę z psem pobiegać, nie mam zadyszki, to znaczy ,że jestem w dobrej formie. Młoda dusza

Każdy może mieć nadwagę, codziennie się ważę, nie jem chipsów, tłustych potraw, słodyczy. Schudłam trochę, codziennie wychodzę z psem pobiegać, nie mam zadyszki, to znaczy ,że jestem w dobrej formie.