Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karmelki i cukierki

eks dupa ;p

Polecane posty

Gość karmelki i cukierki

eks dziewczyna mojego faceta ma jakąś chorobę psychiczną chyba Nie są ze sobą jakieś 7 lat My jesteśmy parą od 5 lat, ślub tuż tuż A ona nagle zaczęła wypisywać do jego sióstr, dodała je nagle do znajomych na portalach takich jak np. n-k Pisze do niego, wysyła maile, swoje zdjęcia itd. dodam, że ma już niby męża i myślałam, że jak ktoś się decyduje na ślub to już powąznie mysli o związku a tu takie dziwne coś ... chyba ona jest chora na głowę konkretnie Jak uważacie ? Kobietki?

przypomniało jej sie to co nie malo... uwazaj na nia... a co na to twoj narzeczony???

Gość karmelki i cukierki
narzeczony nie zwraca na to uwagi jakoś specjalnie niby męża ;p no bo niby ma - tak słyszałam, ale nie wiem na 100% - stąd takie określenie :) uważać mam? może powinnam

niby męża ;p no bo niby ma - tak słyszałam, ale nie wiem na 100% -" tyle o niej wiesz,(A ona nagle zaczęła wypisywać do jego sióstr, dodała je nagle do znajomych na portalach takich jak np. n-k Pisze do niego, wysyła maile , swoje zdjęcia itd. ) a nie wiesz czy ma męża? dziwne

Gość karmelki i cukierki
że zaczęła wypisywać to wiem stąd, iż powiedziano mi i pokazano wiadomości A reszty nie wiem, bo mieszka za granicami PL, a ja nie szukam informacji na jej temat :) Stąd takie wybrakowane dane moje o niej ;p Ps. nie mam konta na żadnym portalu, więc nie mam też dokładnych danych WYBACZCIE ;)

a co na to wszystko twój facet ? odpisuje jej ? koresponduje z nia ? wysyła jej tez foty ?

takie baby sa wredne...przypominaja sobie po x-ilosci lat i truja dupe. I lepiej uwazac, bo moga na prawde zatruc zycie. Najlepszy model jaki ja widzialam przypomnial sobie o milosci z podstawowki i po 8 latach zaczal truc nam dupe ze on kochala (w 5 klasie podstawowej!?) i ze tesknila, ze szukala kontaktu....a na tapecie maz i male dziecko xD

Gość karmelki i cukierki
chyba odpisuje, raczej taki jest, ze odpisze na maila, zdjec raczej nie wysyla, bo on ogolnie nie wysyla zdjec ani nie umieszcza na portalach wiecie nie wypytuje go, ja wychodze z zalozenia, ze jestemy razem bo chcemy tego Jesli przestanie chceic ;P to droga wolna :)

Gość karmelki i cukierki
o fawila to jednak ta "moja" to nie jest jakis nieliczny przypadek jejku w głowie mi sie nie miesci to Pytam po co ?

Gość karmelki i cukierki
pewnie lepiej, ale on o niej nie myśli na zasadzie": ochy achy milosc itd ma do niej normalny stosunek, jaki ma sie do eks a czy dalej odpisuje to nie wiem, bo nie wnikam w to i nie pytam

Wiesz, ja przez caly zwiazek zdarzylam przerobic 2 takie egzemplarze i 1 co sie doczepil w miedzyczasie. Z regoly sa to idiotki ktore nie potrafia sobie zycia ulozyc i przez wlasny rozstroj emocjonalny jak jest im zle to staraja sie szukac kontaktu z bylymi, bo latwiej niz nowego kochanka znalezc.

karmelki i cukierki chyba odpisuje," o rany tego też nie wiesz ? czy odpisuje czy nie ?

Gość karmelki i cukierki
to mi sie taki pierwszy trafił, dla mnie to nowość po tylu latach nagle tak ni z gruszki ni z pietruszki Dla mnie to jakieś chore :) zgadzam się, ze musi mieć coś nie tak z psychiką, bo normalna osoba ma swoje zycie i sobie po prostu zyje :)

Gość karmelki i cukierki
no kurde Regres nie wypytuje o to i nie sprawdzam mu poczty - bo aż takiego znaczenia dla mojego związku to chyba nie ma Prawda? Po prostu zaciekawiła mnie opinia kobiet w tym temacie, bo to kobieta tak właśnie postępuje Dla mnie dziwne jest to zachowanie i tyle

pewnie lepiej, ale on o niej nie myśli na zasadzie": ochy achy milosc itd ma do niej normalny stosunek, jaki ma sie do eks " :D:D:D hahahahah dobre , ty najlepiej wiesz jak mysli i w jaki sposób te myśli interpretuje :) to twoje subiektywne spostrzeżenie a nie łatwiej bylo by zapytać swojego faceta , po co z nią koresponduje ... nie ławiej było by by by napisał Dziekuje za maila , ale nie jestem zainteresowany kontynuacją znajomosci z toba ... i było by po sprawie

nie wypytuje o to i nie sprawdzam mu poczty - bo aż takiego znaczenia dla mojego związku to chyba nie ma Prawda?" chyba jednak ma i to duże znaczenie skoro założyłas o tym topik na forum

Gość karmelki i cukierki
oj regres wiem co mysli, bo rozmawialismy kiedys przy okazji na jej temat ogolnie na temty eks ale mi nie sprawia kłopptu to, ze ona sie tak zachowuje Mnie tylko to dziwi i mialam nadzieje, ze ktos mi wyjasni powody przyczyny itd albo np wypowie sie kobieta, ktora sama tak postepuje Ot taki ciekawy przypadek z niej W tym sensie jestem ciekawa :)

Przy pierwszym egzemplarzu oczywiscie zrobilam panike ze czego to cos chce, jak troche powypytywalam, poszukalam informacji o niech wylonil sie obraz kobiety po 20 majace konta po wszystkich mozliwych portalach spolecznosciowych, z epulsem (?!) wlacznie, ktora zmienia faceta srednio co kwartal, kazdego kocha, za kazdego chce wychodzic za maz, kazdego zdradza, a potem chce wracac. Kazdego kochala, za kazdym teskni... Co wiecej wymyslala, ze byla w ciazy z moim partnerem, ale poronila, chociaz nijak sie nie zgadzalo, bo musialaby to byc ciaza dwuletnia jak u slonia. Potem wyszlo ze juz w wieku 13 lat miala kuratora czyli wybitnie cos bylo nie tak. Takie zachowanie mozna wybaczyc mlodej dziewczynie ktora nie umie jeszcze rozrozniac uczuc, ale nie doroslej kobiecie.

Gość ZenobiuszJurajski
Wygląda na to, że on ma Cię gdzieś skoro odpisuje. Nie musi być chamem ale może jej dac do zrozumienia krótko i zwięźle: koniec pogaduszek. Pewnie eks jeszcze gdzieś mu się błąka po odmętach zwojów mózgowych. Czego od nas oczekujesz ? Że będziemy ją obrzucać błotem bo Ty chcesz się poczuć spokojna ? Nie widzieliśmy tych maili, a Twoja wypowiedź o jej chorobie psychicznej i ziaziu w główkę świadczy, że jesteś osobą która ma niską samoocenę i szuka wsparcia na forum publicznym wśród wątpliwej gawiedzi. A może oni się pobiorą ? Życie pisze różne scenariusze. Sama sobie zaprzeczasz. Skoro jesteś dojrzała i mądra to zajmij się swoim życiem. Jak Cie facet będzie miał zdradzić to i tak zdradzi choćbyś nam tu wkleiła litanię wszystkich jego ex. Żałosne jesteście laski z tą zazdrością. A jeśli boisz się o nią to zrób zasieki z drutu kolczastego wokół Waszego gniazdka i rozstaw flaszki z napalmem. Sorry ale na głupie pytanie - głupia odpowiedź ;).

Gość karmelki i cukierki
łoł fawila miałaś jakiś extremalny przypadek Co za psycholka ! łojejku to ja mam lajcik :D

Gość Louis_amstrong
O jaaaa wy jestescie jakies skretyniale dupy heh

oj regres wiem co mysli, bo rozmawialismy kiedys przy okazji na jej temat ogolnie na temty eks " bierzesz pod uwage fakt ze mógł cie oszukać ? byś nie była np zła , czy sie nie wnerwiała na niego ? dla tzw świetego spokoju

Gość VengaGirl
karmelki i cukierki pewnie lepiej, ale on o niej nie myśli na zasadzie": ochy achy milosc itd ma do niej normalny stosunek, jaki ma sie do eks a czy dalej odpisuje to nie wiem, bo nie wnikam w to i nie pytam A Ty siedzisz w jego głowie i d*****e i wiesz co on myśli. Myślę, że jesteś dziecinna. A laska to wykorzysta i buchnie Ci go sprzed nosa.

Dodam, ze panna nigdy nie widziala glebszego sensu w zdawaniu matury i zostala podobno wykopana z domu za uderzenie ciezarnej siostry, chociaz to akurat jej slowa wiec na dwoje babka wrozyla. Drugi egzemplarz do slubu poszedl, bo zaszla w ciaze-stereotyp dziewczyny ze wsi, bez jakiegos szczegolnego wyksztalcenia, w domu biednie-przypomniala sobie o milosci z ktorys tam wakacji i chciala wracac, chociaz ta jej 'milosc' miala problemy zeby przypomniec sobie kim jest ta baba ze zdjecia na naszej-klasie. Pewnie kolem napedowym byla wizja wyjazdu z dzieckiem do anglii i zycia przy boku obytego w swiecie wyimaginowanego idealu z dziecinstwa.

ale mi nie sprawia kłopptu to, ze ona sie tak zachowuje " czyli nastepny topik w celu tzw "wygadania sie " :D a nie znalezienia rozwiązania z sytuacji 🖐️

Gość karmelki i cukierki
zenobiuszu :) jestem ciekawa motywów jej działania TYLE :) ani sie nie boje, ani nie zamierzam zasieków zrobić i nie jestem też zazdrosna :) po prostu czysta ciekawość po co na co w jakim celu dlaczego ot tyle jestem humanistką i takie zjawiska jak to mnie ciekawią :) ale dziękuję za wpis :) aha i nie oceniaj innych określając mianem motłochu itp. nigdy nie wiesz kim piszesz, a anonimowe fora kryją czasem bardzo ciekawe osoby i ich wypowiedzi Niech na 100 głupich wypowiedzi będzie jedna ciekawa to już warto rozmawiać :) Tak uważam