Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

4Wymiar

Dieta proteinowa Dukana

Polecane posty

Jest tutaj kilka podobnych topiców ale ciężko "wejść" między już zgrane towarzystwo więc otwieram nowy temat. Zachęcam do przyłączenia się =)

Dziś dzień pierwszy. Faza I. Mam w planach prowadzić ja przez 5 dni - może później ją przedłużę do 7. Wyjdzie w praniu. Dzień zaczęłam od 3 jajek (bez przypraw). Kompletnie nie mam pojęcia jakie posiłki jeść żeby nie było nudno i niesmacznie. Musze jeszcze posiedzieć trochę na forum i się podszkolić.

krniszony jajka ugotowane tunczyk w sosie wlasnym lub makrela wedzona wszystko rozdrobnic i wymieszac mi smakuje powodzenia

Nie cierpię tuńczyka :P Ale dzięki za odświeżenie mi pamięci - kocham makrelę i sobie ją zjem... jutro! :D Pod koniec dnia będę zapisywała co zjadłam danego dnia =)

Dzień pierwszy dobiegł końca. Właśnie wróciłam z pracy. Zjedzone: - 3 jajka na twardo - mały jogurt naturalny 2.5% - do końca dnia woda

napisalam wczesniej ale chyba nie weszlo, no wiec ... na dukanie jestem od 31.05, narazie daje rade, ale mam sporo do zrzucenia bo az 20 kilo.... Mysle, ze jak bede tutaj pisac to bedzie latwiej... pozdrawiam

Iga - zapraszam =) Każdemu jest łatwiej kiedy nie odchudza się sam. To mój drugi dzień i jestem strasznie głodna. Właśnie czekam aż mój ukochaniec wróci z zakupów (o ile sklepy dzisiaj otwarte). Na wadze 2kg mniej (woda) ale i tak lepiej na duszy. Jak u Ciebie? Jesteś w fazie pierwszej tak? Montujesz jakieś ciekawe posiłki? Jeśli tak to podziel się pomysłami...

Iga - fajnie by było gdybyś napisała cos o sobie (wiek..waga..cel..wymiary...). Co Ty na to? =)

Wg mnie dieta jest bardzo fajnie skonstruowana. Rządzi się zasadą "wszystko albo nic". Proponuję zrobić sobie test Dukana. Jeśli nie wiecie co i jak to jak będę miała więcej czasu to Wam prześlę. Miłego dnia =)

Gość adormidera
Czy ktoś tu jeszcze zagląda? Szukam kogoś z kim byloby mi łatwiej, a ten temat jest jeszcze dość świeży. Nie zaczynam protala od jutra. Stosuję go z większą lub mniejszą konsekwencją od około trzech miesięcy. Jak narazie schudłam 4 kilo w pierwszej fazie i nic. Potrzebuję wsparcia!

Cześć wszystkim :) Ja dziś zaczynam, nie mam książki ,ale mam nadzieję że mi pomożecie.Narazie zajadam się jogurtami naturalnymi i tuńczykiem, nie wiem za bardzo co mogę jeść w tej 1 fazie :(

Gość panna Aleksandra
Dieta faktycznie jest fantastyczna :) byłam na niej 15 dni i rezultaty widać było wręcz od razu..:) tylko że to właśnie okazało się trochę zgubne. przez pierwsze parę dni schudłam tak szybko (i to z ud, nóg), że niestety "dorobiłam się" rozstępów... nie są duże ale i tak doprowadzają mnie do rozpaczy =( Ale wracając do wątku, mogę powiedzieć, że dieta warta wypróbowania, choć jedzenie staje się monotonne :) powodzenia wszystkim rozpoczynającym!

Gość kluska 28
czesc. mozna? troszke poczytalam i od dzis podjelam walke :)

Hej dziewczyny! Ja tez niedawno zaczelam i juz 2kg mniej i jestem jeszcze na I Fazie;) Widze, ze tu cichutko, wiec moze polaczymy sily;)? Razem razniej:D! Dolaczcie do nas na naszym watku! Super byloby, gdybyscie do nas dolaczyly! Im wiecej proteinek, tym lepiej:) Wcale nie ciezko do nas dolaczyc, kada przyjmiemy:)! NIE POTRAFIĘ SCHUDNĄĆ-TA DIETA ZMIENIA MOJE ŻYCIE http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3923084&start=5430 Czekamy na Was, kochane, razem damy rade wspierajac sie, pocieszajac, mozemy to zrobic !!! Chetnie przyjmiemy nowe Dukanki! Wejdzcie na strone 182:-) Do zobaczenia:)!