Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anusia74

kobiety nie chcą dawać d****y swoim mężmo

Polecane posty

Gość anusia74
faktycznie kiepsko ale co zrobić takie życie jeden ma za dużo drugi nie ma wcale i równowaga w przyrodzie jest....

Gość afi01
anusia moze powinnaś coś zmienić w technice??

Gość uwolnij sie od ladowarki
ja uwazam ze to najgorsza metoda jaka sie stosuje co ma maz robic ? blagac? prosic? inna znajdzie, proste taka ktora bedzie go rozumiec i doeceniac nie sadze bysmy w ten sposob karaly jego ukarzemy siebie

Gość anusia74
zmienić?.... chyba już wszystkiego próbowałam...... zostało mi spróbować z innym facetem ale się boje...... że mi się spodoba...

hmm nie wiem czy chore ale widać nie umieją inaczej karać znaczy dotliwie

Gość a może to wcale nie chodzi
o żadne karanie tylko o to, że jak się baba wkurwi na chłopa to nie ma chęci na żaden seks

Gość dokładnie tak

ja tam za bardzo lubię seks, żeby sobie odmówić. ale jak mnie mąż wkurwi to co w tym dziwnego, że nie mam ochoty zaraz po tym na wskakiwanie do łóżka? Nigdy jednak nie karamy się w taki sposób, po prostu jeżeli jedna ze stron nie ma ochoty, to nie, na szczęście to rzadko się zdarza.

Gość denis30
Izaczek_ona, to najlepsza wypowiedź i podejście do sytuacji. Kobiety, które za karę odmawiają swoim facetom broszki, robią sobie krzywdę bo wpadają w nerwicę i narażają się na zdradę lub nawet odejście chłopa, a potem skamlą, że odszedł do innej, a co miał chłop zrobić jechać na ręcznym lub szukać uciechy w burdelu? Jak mu żona odmawia. To jest naturalne dla zdrowia jednej i drugiej strony i o tym żony powinny wiedzieć, po po to chyba wychodziły za mąż, a nie tylko dla kasy. Oczywiście zachowując pełną kulturę, bo odmawiając brudasowi lub śmierdzącemu browarem czy alkoholem, to jest usprawiedliwione, a nawet wskazane, ale bez tych nawyków, co wymieniłem, to nie powinna odmawiać, tylko do końca życia używać, puki jeszcze mąż może, bo kobieta, to zawsze może, bo nic jej nie ma stawać, a chłopu musi stanąć, aby mógł do broszki włożyć. Miejcie to kochane panie na uwadze nie róbcie sobie krzywdy z tym odmawianiem seksu.

Gość lulek.....
Mam serdeczną prośbę do izaczek_ona o podanie właściwego adresu e-mail, bo napisałem list i został odrzucony z powodu błędnego adresu, a napisałem mój problem i doradę, której nie chciałem opisywać na forum.

Gość afi01
anusia co u Ciebie??

Gość anusia74
afio1....próbowalam wczoraj wnieść coś nowego do mojej sypialni a wyszło z tego wielkie G.... mój mąż stwierdził że jest tradycjonalistą i nie będzie sie wygłupiał we własnym łóżku i po ptokach...

Gość afi01
a może jakieś blizsze dane?mOŻE NALEŻY SPRÓBOWAĆ Z KIMŚ INNYM>??

Gość anusia74
brałam to pod uwagę ale boję się że mi się spodoba i co dalej może nie kusić

Gość afi01
mozesz sama sobie dokończyć...

Gość anusia74
tak żeby kazał mi się leczyć i tak uważa że mam hopla na punkcie sexu

Gość afi01
mało troskliwy mąż

Gość anusia74
może i mało troskliwy ale jest takie przysłowie " szanuj męża swego mogłaś mieć gorszego" i na razie się tego trzymam choć nie wiem jak długo jeszcze...

ja to w sumie czasem jak mam ochotę go ukarać to myślę żeby nie dać mu obiadu ale tylko myślę :D

Gość afi01
anusia masz inf na m

Gość 087489yhsdmnfek;lm,l
Dlatego te kobiety są popierdolone!miałem taką żonę ,męczyłem się z nią prawie 23 lata,wreszcie dość ,teraz jestem sam mam ją gdzieś!Ludzie to nie kara,to psychiczne znęcanie!

Aż nie chce sie mi się wierzyć, że tak niektóre robią, odmowa to dla mnie by była karą.

Nie daja d....y poniewaz bzykaja sie z innymi. Dla mnie jest to naprawde chore . Przeciez kiedys kochaly swoich mezow , a teraz chca ich ukarac nie kochajac sie z nimi .

Gość Ince
Widzę to tak.Cipa "cipie" odmawia.O to się nie prosi tylko bierze ,ewentualnie zdobywa.

Gość ale te baby głupie są
tego kwiatu jest pół światu, nie da - jej strata, zawszę się znajdzie taka co da... Nie daje - jej strata, to ją omija przyjemność....

Gość przyjemność?
he he dobre :O

biedny normalny facet dać mówisz to trzeba było sobie wziąść

Gość Ince
Piszesz petrol tak jak powinno być.Bo jaja ma mieć facet.Raz kiedyś ,owszem można zrozumieć.Ale kara!