Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anika74

brak pęcherzyka a wynik Beta

Polecane posty

Gość anika74

Cześć OM miałam 23 kwietnia, cykle regularne 28 dni, 24 maja po tym jak nie dostałam @ zrobiłam test i wyszły dwie kreski. Bolał mnie brzuch więc udałam się 27 do lekarza , który zrobił mi USG, niestety nie znalazł pęcherzyka ciążowego :(, i nastraszył mnie że to może być ciąża pozamaciczna. Wychodzi że to 27 maja był 5 tydzień liczony od OM. W piątekc(28maja) zrobiłam betę: HCG Beta Genadotrop. kosm. 2285,00 mIU/ml strzałka do góry 0-3 Zadzwoniłam wczoraj do lekarza, a on : gdzieś ta ciąża jest, mówię że pobolewa mnie brzuch i miałam lekkie jasnobrązowe plamienia. Kazał czekać do 10 czerwca. I zrobić jeszcze raz Betę przed wizytą. Czytałam wpisy na forum i nie tylko mnie pobolewa brzuch. Może któraś z Was umie interpretować betę, dziewczyny podają jakieś inne cyfry, czy to od norm zależy?

Gość vbnjhkl
u mnie przy becie 2500 nie bylo widac pecherzyka, dopiero 2 dni pozniej przy becie 5200 sie pojawil. Mnie tez brzuch bolal na poczatku i mialam plamienia, ale od razu bealam duphaston. Mysle, ze bedzie dobrze

Gość moi zdaniem....
powinnas udac sie do innego lekarza bo jezeli masz plamienia to musisz brac leki duphaston lub luteine

Gość anika74
Dobrze że nie jesteśmy same z naszymi problemami , ja też prosiłam lekarza o leki ale on mówi że musi być pewien że ciąża jest wtedy przepisze leki.

Gość dlatego...
idz do innego lekarza!!!! chyba ze ci nie zalezy..... ja bym nie czekala do 10czerwc..... wolalabym innej opinie innego lekarza ale to twoje zycie

Gość anika74
Macie dziewczyny rację, tak zrobię.

Gość madra dziewczynka...
i madra decyzja...