Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aurelia22lata

Po jakim czasie pierwsza wizyta w domu????

Polecane posty

Gość aurelia22lata

Studiuje w miescie oddalonym od mojego prawie 500 km. poznalam tam faceta i od 1,5 roku tworzymy pare. niestety do dzis nie zaprosilam go do domu. nie lubie tych pierwszych wizyt i nigdy zadnego swojego nie przyprowadzilam do rodzinnego domu.:( nie mam zadnych pubow gdzie mozna by pojsc na kawe, w domu to wydaje mi sie tak sztywno zeby siedziec, a znajomych mam tylko w miejscu gdzie studiuje wiec jakby ze mna pojechal do domu to nawet nie mamy do kogo isc :( jak to u was bylo? jak przebiegala ta 1 wizyta????

Gość aurelia22lata
nie mam 10 lat ale stresuje sie pierwsza wizyta :( zwlaszcza ze tak dlugo ja odwlekalam :(

Gość aurelia22lata
no nie chcialam go zapraszac bo boje sie ze nie ma gdzie pojsc i musielibysmy siedziec w domu. a swiadomosc ze rodzina tez jest, rodzenstwo to siedzielibysmy pewnie sztywno przy kubku kawy :O:(

to czy bedzie sztywno nie zależy od tego czy macie gdzie pojść.... Zaraz lato, komu sie bedzie chciało siedzieć w domu ?? Nie masz w pobliżu lasu ? Jakiś piknik? jakieś jezioro/rzeka? Nie musicie siedzieć w domu 24/dobe ;)

Gość aurelia22lata
no nie mamy lasu. raczej same pola :O 😭