Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asica88

heeelllp

Polecane posty

Gość Asica88

witam mam problem z okresem 1,5 roku temu urodziłam cureczkę i od wrzesnia ubiegłego roku okres powiedzmy ze sie unormował tzn cykl bo miałam co 33 dni @ ale jak dostałam w styczniu okres tak potem dopiero w marcu - wtedy cykl miał 56 dni później 46 a dziś już jest 47 i nic, wiem musze iśc do gina i wybiorę się jak tylko kasę dostanę w przyszłym tyg (bo niestety moja pani wizyty ma drogie ;/) a na nfz szkoda czekac;/ ale pytanie moje jest takie jakie mogą być przyczyny tego spóźnienia, dodam że robiłam przez te trzy miesiące kilkanaście testów ciążowych wszystkie negativ ostatnio tak samo - w zeszłym tyg bardzo prosze o pomoc zwłaszcza te panie którym się dość długo spóźniał okres z góry dziękuje

mogą byś setki przyczyn opóźnienia okresu... stres, przemęczenie, choroba itd....

Gość Asica88
tak wiem stres przemęczenie odpada, najbardziej boję się że coś mi się że to przyczyna jakiejs choroby albo ewentualnie ciąża tylko aż tyle testów by się myliło??? po takim czasie choć jeden powinien wyjśc pozytywnie chyba...

nie możliwe aby tyle testów się myliło już w 2 tygodniu powinien wykryć ciążę. a nie zmieniałaś miejsca zamieszkania/podróżowałaś?

Gość Asica88
nie , ci agle w tym samym miejscu mieszkam ostatnio dużo jeżdziłam samochodem więcej niż zwykle ale to byłby powód? za pierwszym razem ok były stresy, za drugim rozpoczęłam diete ale teraz wszystko było ok;/ na dodatek nie można nic w necie znajśc bo wszędzie tylko posty małolat które martwią się że w to ciąża choć jeszcze do okresu kilka dni, normalnie rozwalają mnie te małolaty

bo się "walą" na prawo i lewo a jak trzeba ponieść konsekwencje to się tłumaczą "że jeszcze jesteśmy dziećmi" ale seksić się jak dorośli i z byle kim to potrafią wątpię aby to był skutek diety bo już dość dawno ja zmieniłaś

Gość Asica88
no dokładnie, zgadzam się z tobą trudno poczekam na wizyte;/ zobaczymy co będzie to będzie:) dzięki za zainteresowanie:)

Gość Asica88
śmiszne naprawdę niektórzy to potrafią być żałośni do bólu