Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawaciekawaaaaciekawaaaaaaa

chodzi o dzwonienie z komorki na stacjonarny

Polecane posty

chcialam zadzwonic z komorki do telepizzy i mi mowi, ze mam wybierac numer bez zera:/ mam ich numer zapisany od dawna w tel. (bez zera!) i zawsze dalo sie dzwonic, a teraz nie moge. o co chodzi? poczekac czy mam cos poprzestawiac? mial ktos taka sytuacje?

no?:) jak mam sie dodzwonic?

Gość gupeek
nigdy nie mailem takiego problemu. z komorki do pizzerii zwyczajnie dzwonie jak na kazdy stacjonarny - bez zera, z kierunkowym i potem 7-cyfrowy numer lokalny

Gość nfjhfjnjfhkdfn
już jakiś czas temu zrobili tak, że nie kręci się zera nawet jak sie ze stacjonarnego dzwoni na inny stacjonarny czy na kom.

dzwonilam do BOK i mi laska powiedziala, ze pizzeria chyba nie zaplacila rachunkui za telefon, bo ona tez sie nie moze dodzwonic, wiec u mnie jest ok, hahaha, niezle jaja:D

ale ja wiem o tym, ze bez 0 i od dawna tak mam! dlatego sie tak zdziwilam... dzieki za odp:)

Gość gość
trzeba

Gość SylwiaChyb
Ja zawsze miałam problem ze znalezieniem numerów kierunkowych!Mega mnie to zawsze denerwowało ale na całe szczęście zgadałam się z koleżanką i poleciła mi zerknąć sobie stronę kierunkowy net!Mega pomocna jest ta strona i co ważne korzystanie darmowe!

Gość OliwiaTT
Jeśli chodzi o wyszukiwanie numerów kierunkowych to mi bardzo odpowiada strona czyjnumertelefonu pl.Dodatkowo można u nich sprawdzić "podejrzane numery" które do was wydzwaniają!