Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ziemia do venus

jest tu ktos z madrytu ?

Polecane posty

Gość ziemia do venus

ja mam dosc.. mam 25 lat i ani jednej kolezanki tutaj ... wszytkie ktore znalam wyjechaly do Polski i co ja mam zrobic? od kilku miesiecy tylko chlopak i chlopak a przeciez tez potrzebuje wyjsc z jakas dziewczyna , pogadac ... jest tu ktos z madrytu ? prosze ..odpiszcie ... jestem zalamana

Gość mieszkalam kiedys w madrycie
rozumiem Twoj bol. niby Ci Hiszpanie tacy towarzyscy, a to gowno prawda. gorzej niz w Polsce - kazdy kazdego ma gdzies. zle sie tam czulam

Gość ziemia do venus
chodzi o to , ze wszystkie hiszpanki ktore znam ... ale to wszystkie ogladaja sie tylkoi wylaczni za kasa.. pierwsze pytanie za kazdym razem jak poznam jakas nowa to czy moj facet ma auto , gdzie pracuje .. no rany a co je to obchodzi ??? kolegow mam tu calkiem sporo ( dzieki mojemu chlopaowi) ale kazda kobieta powinna miec tez kolezanke.. ja jej nie mam

Gość ziemia do venus
prosze .. ktokolwiek ... :(

Gość mieszkałam kiedys w madrycie
nie wiem czy to dobry pomysl szukac na sile przyjaciolki, szczegolnie zagranica. ile tam juz siedzisz? moze poszukaj na forum o hiszpanii i Polakach tam mieszkajacych. tam sporo ludzi ma takie problemy.

Gość ziemia do venus
jestem tutaj dopiero 2 lata , od grudia nie mam kolezanki wiec czuje sie troche samotna .. czy szukam na sile ? byc moze, ale kogos tu przeciez musze miec a na forach .. haha , zazwyczaj odpisuja kobiety biseksualne lub lesbijki :P