Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rolnik ursus

Rolnik z technikum szuka dziewczyny

Polecane posty

Gość Rolnik ursus.
No to jak z Toba jest? Ja urodzilam sie na wsi ale mieszkam tera w Lodzi ale jednak ciagnie mnie na wies notabene Iza mam na imie No jak ma być ze mną? ;) Ja też się urodziłem na wsi, a w mieście robiłem technikum, a teraz prowadzę gospodarstwo i mam na imię Arek :)

Gość kasiulekkasiulekkasiulekkuuusi
pewnie bys mnie gnal do pola i krow:D A ja teraz juz miastowa jestem :D Chociaz kiedys krowki ciagnelam za wymionka :P :D

Gość Rolnik ursus.
My mamy tylko dwie krowy, kilka kur i takie tam :) Pieniądze zarabiamy z uprawy pól :) Ja nie jestem taki rolnik jak go w tv przedstawiają; zwykły prymityw który chodzi jak dziad który nie potrafi nic napisać, powiedzieć a o telefonie i komputerze słyszał z tv jak oglądał agrobiznes. Mi w domu gównem nie śmierdzi bo kazałem rozebrać stodołę i postawić prowizoryczną 50m dalej :) Ja trochę techniki do rolnictwa wprowadzę.

A małorolne sie nadajo? Bo mnie ojce nie chcieli całej gospodarki dać, a matka starego sie boi i tylko mnie jajka podrzuca czasem, ostatnio nawet nioski przyniosła. Ale ja to myślała w biznesie robić. Otwierajo u nas supersama dużego. Sołtysa córka stodołe rozbudowała, ponoć te taśmy już stojo. Stary Jóźwiak im robił. Jedyna we wsi żem szkoły pokończyła, to chyba mnie wezmo. Bo tak ci powiem, ta Tereska, sołtysa córka znaczy sie, to taka mało bystra do rachunków. W polu jej sie robić nie chce to se biznes wymyśliła. Zawsze nierobotna była, co żniwa, wykopki, to ona już chora była. Nie to co ja, ja to wszystko zrobie, i krowe wydoje, świnie obrzondze, g... znaczy sie nawóz rozrzuce, i koguta zabije na rosół przy niedzieli, i pierogi ulepie, i w chalupie posprzątam, warzywo opiele. W ogóle to mam tako sukienke w piękne takie maki. To bym nawet specjalnie dla Ciebie ubrała. I z takim szeksownym dekoltem jest, a cyc to ja ma, oj, mam. Jest za co złapać i trzymać, a i tak się nie zmieści. Lubisz maki? To i makowca bym zrobiła, bo tez umiem. I do tej sukienki mam czułenka, prosze Ciebie, lakierowane i miastowe całkiem. To bym na droge w nich wyszła, bo do mnie troche trzeba w pola skręcić, co byś wiedział gdzie. Bo ja na koloniach mieszkam, wiesz. To ja wszystko już wymyśle, sie już o nic nie martw. Na pewno mnie zobaczysz, bo ja pierwsza we wsi jestem. Jakbyś miał wyrysy działek to weź ze sobo. I spis inwentarza jak możesz.

Gość kasiulekkasiulekkasiulekkuuusi
Przeciez ja nie pisze, ze Ci w domu smierdzi ;) Cala moja rodzinka na wsi mieszka, Babcia ma duza gospodarke, wozilo sie snopeczki:D :P Ze wsi to nie znaczy prosty, w miescie wiecej prostactwa niz na wsi!:classic_cool: Na wsi sie chociaz ludzie kochaja ;) :P

Gość Rolnik ursus.
zołza jakich mało..... ciebie to bym nie chciał bo za prymitywna jesteś. kasiulekkasiulekkasiulekkuuusi..... ja jednak wolę wieś, przynajmniej mniej pedałów i pedofili się tu kręci :D Która mi na moje pytanie odpowie? mam szansę zciągnąć dziewczynę z miasta do siebie ?

Gość Rolnik ursus.
Mam problem :( Zakopałem się ciągnikiem w polu, nawet blokada mostów nie pomogła. Muszę teraz wziąć szpadel i odkopać ciągnik :( :(

Gość ARiMR
porada co do dopłat? służę :-)

Gość natusia076
A może szukasz jeszcze dziewczyny;)