Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ----"ON"-----

Zakochalem sie w internetowej kobiecie

Polecane posty

Gość ----"ON"-----

nie znam jej osobiscie, ale jestem zachwycony jej wiedza, zartem, pogladami, podejsciem do zycia a takze wygladem. Problem w tym, ze ona ma faceta.

Gość kasiulekkasiulekkasiulekkuuusi
Sie zes koorwa zachwycil!:classic_cool: Zaraz sie posikam ze smiechu!:D:D Zachwycila mnie kobieta, ktora ma faceta...a potem bedziesz pisal, ze nie chce odejsc od niego a jednoczesnie chce byc z Toba!:D:classic_cool: Sami stwarzacie sobie problemy i cierpienie na wlasne zyczenie! Amen:classic_cool:

Gość ----"ON"----
Ona nie jest wyrachowana.Nie uklada jej sie z nim, to wszystko, nie pasuja do siebie. Nie jestem naiwny czy z pierwszego rzutu, mam swoje lata. Czuje, ze to cos wyjatkowego.

Gość sprobuj
ja tak poznalem swoja zone.

Gość kasiulekkasiulekkasiulekkuuusi
a ja swojego meza!:D:D Sorry ale ja z innego swiata jestem i nie rozumiem, jak kobieta czy facet bedac w zwiazku zaczynaja drugi ??:classic_cool: Jak sie nie uklada to sie zwiazek konczy a nie robi w chooja!:classic_cool:

Gość popieram kaske
:D

Jak nie pasują do siebie to dlaczego z nim nadal jest a po kryjomu szuka znajomości w necie? Normalnie to się ludzie rozstają jak nie pasują do siebie i po jakimś czasie są gotowi związać sie ponownie.

a widziałeś jej fote? Też jestes nia tak zachwycony?

Ma także komputer. i będzie go miała nawet hjak zostaniecie małżeństwem. coś sugerujesz szukanie?

Gość Julia R.
Męża poznałam z ogłoszenia. Ale najpierw jednak poznałam, potem pokochałam. Tyyyyle lat, wtedy nie było jeszcze internetu.

ike Taka duża dziewczynka i nie wie... A pamiętasz... no właśnie nie pamiętam:)

on -> mówisz, że masz swoje lata. Wytłumacz mi, jak to jest możliwe, że facet zakochuje się w kobiecie przez neta???? OKI, ja zrozumiem kobieta się podkochuje, ale facet? no powiedz mi jak to jest, wytłumacz bom bardzo ciekawa istotka

Gość to takie proste gdy brak
do ciebie piszę ja-to takie proste gdy brak w domowym zaciszu tej iskry.

a po co ci to wiedzieć? zakochał się czy zauroczył czy cokolwiek to widać tak ma i już

Jak to możliwe, że się zakochał, a raczej "zakochał" ? Bo w jego głowie powstał obraz idealny, który stworzył na podstawie liter i zdjęcia zapewne.

do ciebie piszę ja - sklerozo! a to nie twoje?? :P czy ktokolwiek odpowie mi na pytanie, bo na "on" sie nie doczekam..

Gość woman with the kiss
no, ale ja im się nie układa....to może warto się zapoznac? jak się nie układa..to znak, że nie są dla siebie;)

Gość nianianianianiania
nie wkręcaj się chłopie bo z tego nic dobrego nie będzie rozumiem poznać kogoś przez neta i zacząć się spotykać, ale skoro ona ma faceta to daj se siana..wierzę ci że jest człowiek w stanie zakochać się przez neta bo to samo kiedyś przeżyłam było cudownie ja pokochałam faceta on mnie ale byliśmy wolni a nasze spotkanie było czymś upragnionym i było cudowne mało się nie zjedliśmy nawet nie czuliśmy się jak dwie obce osoby widząc się pierwszy raz w realu...opowiem ci też drugą historyjke kiedyś miejąc męza też zabawiałam się w internetowe romansidła bo brakowało mi tej iskry w życiu, ale to było tylko wirtualnie nie chciałam spotkań i być może też nie jednemu namieszałam w głowie tak jak ta panna tobie ale jedno wiedziałam że nigdy męza nie zdradze i nigdy bym się nie poisuneła dalej..więc radze ci żebyś dał se spokój bo będziesz tylko jeszcze gożej cierpiał ona ma przy sobie realnego faceta którego przytula z którym się kocha i ma jakieś plany a taki internetowy romeo to tylko głupia gierka dla zabicia czasu