Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cierpiąca88383

Mąż mnie zdradził ze swoją...

Polecane posty

Gość Cierpiąca88383

Ledwo przechodzi mi to przez gardło... Mąż mnie zdradził... Boże nawet nie wiem jak to napisać... Spotykał się przez 2 lata ze swoją uczennicą i pod moją nieobecność przyprowadzał ją do domu. Na wakacje jeździli wszędzie a ja sobie odmawiałam wszystkiego, dzieci tęskniły za ojcem a dziś mi oznajmił, że ją kocha. Boże, mogłam temu jakoś zapobiec? Czy to taki chory zawód czy to tylko mój mąż nie potrafi trzymać ciula w spodniach? A jak ją zobaczyłam to myślałam, że ją rozszarpię, pokonała mnie 19 latka o długim włosach, długich nogach, figurze modelki, słodkiej buźce a mnie zostawił na lodzie...

Gość Cierpiąca88383
Nie rozumiem tego posta? Co znaczy 0/10?

Gość kot13
no to nieźle...

Gość marta grzechu warta.
nic nie poradzisz najlepiej wymaż go z pamięci

Gość Patryko00
Musialas sie z tym liczy. Kobieta po porodzie jest mniej ciasna, niestety. Faceci to swinie, pamietaj o tym zawsze.

Gość ja p...........
oczywiscie twoj maz to skonczony ch..., maz...to za duze slowo maz by tak nie zrobil ja p...... jaka siksa jebana....nawte nie mozesz myslec ze ona jest od ciebie lepsza w czym kolwiek bo to nieprawda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! on jest glupi jst pojebem i do tege pedofilem bo zaczal z nia gdy miala 17 lat.... nawet na niego nie patrz jestem przekonana ze jeste ssuper babka nawte na nia nie zerkaj ani na niego tylko idz dalej wiem ze ciezko wiem ze trudno....ale napewno masz pryzjaciol ktorzy ci pomoga dziewczyno.....jestem z toba calym sercem a on....nawet nie jest wart ani jendego slowa

Gość rafelloi94846
Życie nie kończy się na jednym facecie, głowa do góry. Potraktował cię okrutnie.

To jest prowokacja, raz Dwa, z uczennicą to sobie można pójść kiedy ona uczennica już nie jest.. A dwa lata temu miała 17 lat i zapewne rodziców

Gość rafelloi94846
Lucy Windsor, watpie zeby to byla prowokacja, bo takie przypadki zdarzaja sie coraz czesciej a rodzice widocznie się nia nie interesuja.

Gość kasicaaaat
moja koleżanka przespała się w wieku 17 lat z kilkoma turkami, niemcami i szwedami, więc nie wiem czy fakt, iż ma dopiero 17 lat coś zmienia :P młodzież jest coraz gorsza, już nie liczy się to, co mówią rodzice

Współczuję ❤️ Jak laska ładna jest, to na studiach sobie młodziutkiego przystojniaka przygrucha. Mężuś pójdzie w odstawkę i będzie chciał wrócić z podkulonym ogonkiem :P Zgłoś to w szkole to jeszcze pracę straci ;)

Gość zapach pomarańczy...
"Cierpiąca" To przykre, co cię spotkało i twojej winy tu nie ma, bo byłaś okłamywana i oszukiwana. A mąż, niestety zauroczył sie świeżym młodym mięskiem. Nieodpowiedzialny i słaby psychicznie facet:(. Młode nastoletnie uczennice często zakochują się w swoich nauczycielach, a niektóre z nich zostają kochankami. Na tym topiku pisze o swoim romansie 'carisma' - wtedy młoda 17-letnia uczennica. Poczytaj, może tak samo stało się w twojej sytuacji. http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=385453

Wie Pani co nie jest Pani sama mój ojciec-alkoholik zdradził matke z jej rodzoną siostrą.. Ledwo co starczało mamie na chleb chodziłam w jedne bluzce przez cały roku, nie jezdziłam na wycieczki.. Nie miałam od życia jako dziecko dosłownie nic. Kiedy ojciec był w domu warczał na mnie za średnią 5.20 miałam 5 z matematyki to omal mnie nie pobił bo nie wystwili mi 6 na koniec. A tamte dzieci traktował jak swoje własne do dziś czytać nie umieją i "są 100x mądrzejsze ode mnie". Tamta zołza nawet do pięt nie sięga mamie tyle, że dobrze daje taka jest prawda... A mówiąc o Pani przypadku to nie jest związke na dłuższą mete. Mam koleżanke własciwie to nie znam jej dobrze chodze z nią do jednej klasy ma 18 lat i rozbiła rodzine facetowi chyba 39latkowi- jej główny cel to aby oskubać go z kasy.

Gość olga1990
Czego uczy Twój mąż? Filozofii może? Znam podobną historię...