Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anulka2a

Wstydliwy problem

Polecane posty

Witam przeczytałam już wiele podobnych postów na ten temat jednak żaden nie jest identyczny. Od dłuższego czasu na bieliźnie zauważyłam ciemnie, żółtawe plamy , które strasznie cuchną (maja lekko metaliczny zapach). Wydzielina jest bardzo obfita (po ok. 12 godzinach wkładka jest całkowicie przemoczona). Brzydki zapach jest szczególnie dokuczliwy kiedy się spocę, po 6-7 godzinach spędzonych w szkole wstydzę się wstać z krzesła bo boję się ze inni to poczują. Wiem że wiele osób tego nie zrozumie ale nie pójdę do ginekologa, nie w moim wieku (14 lat). Nie wiem czy ta wydzielina możne mieć coś wspólnego z z tym że powinnam mieć już okres (wiem, ze w moim wieku możne być nieregularny zwłaszcza, że miesiąc temu miałam okres po raz pierwszy). Nie wiem czy to ma coś wspólnego z tematem ale ostatnio nabawiłam się też bardzo bolesnych odparzeń. Bardzo liczę na pomoc i zrozumienie.

Gość a czemu nie do gina
bo za mloda jestes? nie ma sie czego bac, wstydzic a jedynie on potrafi postawic wlasciwa diagnoze, przepisac odpowiednie tabletki, najprawdopodobniej to grzybica a moglas sie jej nabawic doslownie wszedzie wiec nie zwlekaj tylko zapisz sie na wizyte

Gość pniim
Masz grzybice,bardzo latwa do pozbycia sie, idz do lekarza lekarz niejedno widzial a z grzybica spotyka sie codziennie:) to zaden wstyd isc do gina

Gość teneryfaaa1
wkładki zmienia się częściej niż co 12 godzin... proste :S

Gość grzybica ma inne objawy
nie noś dziewczyno wkładki pzez 12 godzin !!! Matko jedyna toz to syf totalny :o Kup sobie małą paczke nawilżanych chusteczek dla niemowląt i na każdej przerwie zasuwaj do toalety odświeżyć się i zmienić wkładkę - zapaszek :o zniknie .... Jak metaliczny zapach i brunatna wydzielina to może własnie zacznie ci sie okres. Jak zabiegi higieniczne nie poprawią sytuacji gin cię nie ominie.

Dokładnie. Jeżeli będziesz zwlekać z pójściem do ginekologa, to możesz nabawić się jeszcze bardziej poważniejszej choroby. To nie żarty. Taka wydzielina może być objawem czegoś poważnego lub błachostki ale lekarz temu na pewno zaradzi.

Gość kiedy byłam małym chłopcem, he
kup sobie w aptece bez recepty krem klotrimazolin i saszetki tantum rosa. Powinno pomóc