Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maminkaaa

Duży chłopiec: 2 lata i 5 miesięcy ???

Polecane posty

Gość maminkaaa

Synek ma skończone 2 lata i 5 mies i dziś go zmierzyłam i ma 98,5 cm wzrostu i waży 15 kg. Czy to dużo? Na bilansie dwulatka miał 95 cm wzrostu. Urodził się w normie tzn 3215 gram i 52 cm Aktualnie mamy problem z hemoglobiną, ma jej 10,4 podczas gdy poziom żelaza ma super wysoki. mam dawać kwas foliowy i wit b12 żeby polepszyły się wyniki A może ta krew taka kiepska bo on tak szybko rośnie? już nie wiem co robić? młody je normlanie i przeważnie wszystko Maż ma 187 cm wzrostu , ja 167 cm Czy któraś z mam miała też taki problem?

Gość no bez przesady
z ta kiepska krwia . chlopiec jest dosc wysoki ale jesli chodzi o wage to jest ok moja 2 letnia corcia tez jest wysoka - ma 93 cm wzrostu i wazy 14 kg

Gość maminkaaa
no to jak to wyjaśnić że ma 67% krwi? przez 6 tygodni brał wit b6 i kwas foliowy i ani drgnęło? może zajrzy tu ktoś kto ma wykształcenie medyczne, może coś podpowie?

Gość no bez przesady
ale watpie zeby szybki wzrost twojego dziecka mial cos wspolengo z krwia moja corcia i ta mlodsza i starsza sa wysokie ( wsrod swoich rowiesnikow ) a krew maja ok zreszta twoje dziecko nie jest jakims gigantem - jest po prostu wysokie moze po rodzicach ?

Gość jak można mieć 67% krwi
???? nie wiem o co ci chodzi....

Gość wszystko wszystkim
Na dwa i prawie pół roku dość wysoki???? Moje Dzieci w tym wieku miały: Syn 98,5 Córa 97,5 wagi odpowiednio 14.200 i 13.700, a były i są najdrobniejsze w grupie przedszkolnej. Pomijam , że są wcześniakami które startowały ze wzrostem 25 i 27 cm wzrostu i wagą 900 i 950 g. Jak na mój gust to wzrost na ten wiek z tych drobniejszych a waga jest bardzo ok.