Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak jak jak jak no jak

jak zapomniec o milosci swojego zycia?????

Polecane posty

mam juz dosyc,nie moge jesc,nie moge spac,nie moge normalnie funkcjonowac bo moje mysli kraza wokol niego.Tak strasznie chcialam zapomniec a nie umiem,nie potrafie.Udwalo mi sie jakis czas,mysalam ze nic nie czuje juz,ale to przychodzi spowrotem.Nie widzielismy sie trzy lata,ja wyjechalam,on ma kogos,ja tez ale chyba nas cos do siebie ciagnie a mnie to juz wogole.Rozmawiamy czasem,bo mnie znalazl i wszystko powraca,serce podchodzi mi do gardla jak o nim mysle,jak pisze do mnie.Powiedzialam mu ze go nadal kocham,ze mam dosyc juz,ze nie potrafie tak zyc i ze musimy zerwac kontakt bo ja sie zamecze ale on mi powiedzial ze mnie lubi bardzo i chce zebym byla jego przyjaciolka,ze chce sie ze mna spotkac jak przyjade.Siedzialam na nk i probowalam usunac go ze znajomych ale nie potrafilam nacisnac tego glupiego przycisku.Wiem ze jestem walnieta,wiem to kurde bo jak mozna byc doroslym czlowiekiem i miec problem jak nastolatka? Kocham go tak bardzo ze rzucilabym wszystko dla niego ale boje sie.Boje sie go zobaczyc bo mam lzy w oczach nawet jak mysle o naszym spotkaniu kiedys,boje sie ze ja bede chciala z nim byc bardzo bardzo a on ze mna nie no bo przeciez ma mnie za przyjaciolke,boje sie ze ja tego nie przezyje.Co ja ku mam zrobic?jak zapomniec?czy moze walczyc?ohhhh mam dosyc swego zycia,chce z nim byc tak bardzo ze serce mi rozdziera.

kurcze na zla stronke wlozylam swoj temat,sorki