Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marszcząca się

Nie chcę mieć zmarszczek :( PYTANIE

Polecane posty

Gość Marszcząca się

Mam 20 lat. Ostatnio zauważam, że skóra na moim czole nie jest już tak ładna jak kiedyś. Może nie mam jeszcze jakichś widocznych zmarszczek, ale jak się przyjrzeć dobrze w lustrze to można zauważyć miejscami takie jakby początki zmarszczek. Czy mogę już zacząć używać kremów przeciwzmarszczkowych??? Chyba lepiej jest zapobiegać niż "leczyć". Właśnie oglądałam kremy mojej mamy i właściwie nie jest na nich napisane od ilu lat można ich używać. Co sądzicie?

są specjalne kremy 20+, nie używaj mocnych kremow nieprzeznaczonych do Twojego wieku, tylko zniszczysz sobie skóre. w tym wieku wystarczy dbać o dobre nawilżenie.

Gość uzywaj dobrego kremu
nawilzajacego na dzien i odzywczego na noc. Jesli twoja skora nie jest jedrna i napieta to znaczy ze nie dbasz o nia wystarczajaco, moze uzywasz kosmetykow slabej jakosci albo zapominasz sie rozmalowac przed spaniem? Moze sie nie wysypiasz albo palisz? Krem na zmarszczki tylko zapobiega zmarszczkom i nie sprawi ze bedziesz miala olsniewajaca cere. O skore twarzy trzeba bardzo dbac.

Gość Marszcząca się
Ok, a możecie mi polecić konkretnie jakieś firmy? Nie palę, ale to prawda, przydałoby mi się więcej snu.