Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Inteligentna inaczej

Niscy faceci to porażka

Polecane posty

Gość To prawdaaaaaaaa
Najlepiej, gdy kobieta jest niższa od mężczyzny 15cm. Byłam z niskim facetem. Porażka. Nie dość, że ludzie patrzyli się na nas to jeszcze w łóżku było do bani (m. in. przez wzrost). W dodatku był niski i gruby

spotykam mikrusów na siłowni ( to raczej ci normalni... ćwiczą, by dobrze wyglądać i mieć siłę :classic_cool: ) .. a pozostali dzielą się na pozerów ( o których wspominałem ) i na tych z ambicjami, czyli inteligentnych, lub mających łeb do interesów .. a oni przeważnie mają w doopie wzrost itd... ludzie i tak ich szanują, za to co sobą remprezentują..

Gość ziemia do venus
ja mam 168 a moj 203 .. hah :) ale mailam kiedys kolesia nizszego odemnie o pol glowy :P

Gość To prawdaaaaaaaa
W dodatku utarło się, że jak niski i brzydki to musi mieć super charakter, ale to nieprawda.

Gość To prawdaaaaaaaa
Ziemia, o kurczę... takiego wysokiego to nie chciałabym. A w łóżku jak jest?

"W dodatku utarło się, że jak niski i brzydki to musi mieć super charakter, ale to nieprawda." To, że ty źle trafiłaś, nie oznacza, że wszyscy "niscy i brzydcy" mają beznadziejne charaktery. To raczej wy je macie, skoro głosicie takie płytkie, stereotypowe poglądy :P

Gość hghhhjfjf
wy też oceniacie nas po wzroście to my nie możemy? autorka ma rację :D

Gość ziemia do venus
w lozku normalnie tylko na poczatku przyzwyczaic sie nie moglam :) ale dla chcacego nic trudnego :) np jesli chodzi o " robienie loda" ... ile ja sie musialam nakombinowac zeby byc na odpowiedniej wysokosci , zwykle klekniecie odpada:P

Gość jjjjjjjjqqqq
jak możn a mieć coś do ludzi od których to nie zależy? a jakby niski miał 20 cm więcej to już jego pozerstwo byłoby usprawiedliwione? a jak powinna zachowywać się laska, która ma 185? powinna zachowywać się "z pokorą" jako ta pokarana przez Boga wzrostem? jeśli chodzi o związek, to wybieram wyższych facetów co prawda, niestety mam 174 i nie mam za dużego wyboru. Ale jak można zakładać taki topik żeby oskakarżać niskich że są niscy? Charakter nie zależy od tego a kompleksy kazdy ma i zawsze sie to jakoś ujawnia. Mozart miał 152 wzrostu 🖐️

Gość Wymiarowa
Zapraszam wszystkie niskie, wysokie, puszyste i szczupłe osoby do odwiedzenia nowego portalu www.nasz-wymiar.pl Jest to miejsce stworzone dla ludzi wyjątkowych i nieprzeciętnych. Mamy dla Was wiele ciekawych artykułów, forum dyskusyjne, przestrzeń randkową gdzie dobierać się możemy według wymiarów(każdy znajdzie kogoś dla siebie:D). A w styczniu dla wszystkich zalogowanych darmowa impreza integracyjna. Zapraszam www.nasz-wymiar.pl