Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamana i smutna/?/

Moje dziecko urodziło się z obojnaczymi narządami

Polecane posty

Gość To prawdaaaaaaaa
a co na to tata dziecka? Nie kieruj sie wygladem w tym wieku dziewczynki przypominaja chlopcow i odwrotnie. Musisz zaczekac kilka lat. Lepsze czekanie niż okaleczanie dziecka i nietrafienie w płeć.

Gość zeby nie spamowac
w kosciele-malam na mysli chrzest dziecka -chrzci sie imieniem

Gość hola hola hop
nie odpowiedzialas jak dalas dziecku na imie

Gość To prawdaaaaaaaa
odpowiedz na moje pytania, co na to ojciec dziecka czy ktos wie z rodziny musisz sie udac do psychologa

Gość hola hola hop
co tak staroswiecko

Gość hola hola hop
po co do psychologa. jesli jest u niej taka potrzeba to ona sama najeliej otym wie.

ale ty smieszna, hahaha, posikam sie. ja na poczatku pisalam niewazne czy prwo czy wkret, ale temat jako taki w sobie jest ciekawy. tez widzialas reportaz?

Gość wtedy my bedziemy miec polewke
zeby cie cos takiego spotkało w realu

Gość Anna Aleksandra
Autorko, to nie jest powód do śmiechu. Ja miałam w szkole taką koleżankę... Jednakże kiedy Basia zaczęła dorastać, zaczął jej się zmieniać głos, pojawiło się owłosienie na twarzy,piersi nie rosły... Biedna taka była. Lekarze chyba popełnili błąd usuwając jej męskie narządy, a zostawiając żenskie... żal mi tej "dziewczyny".

Gość dsdsdsdffs
O bOże moje dziecko też ma fiutka i sipkę

Gość a ja napisze tak
wytnij to! skoro ma macice to kobieta, to cos to tylko przerosnieta lechtaczka. daj zenskie imie i po problemie, no xhyba ze chcesz aby twoje dziecko bylo wytykane palcami ;/

Gość nie wiem sam

katoliccy jestesmy.. moi wiec katoliccy znajomi I rodzina mowia mi ze Bog chcial by urodzilo sie dziecko takie jakie jest, yyy wiec obojniakiem moze tez byc? Zastanawiam sie... bo nie mam bladego pojecia dzieci rodza sie chore ale tak strasznie a to w niczym nie przeszkadza raczej? Troche przypominaja mi takie osoby anioly, podobno anioly sa obojniakami tak czytalem... a zreszta nie wiem  skoro wewnatrz ma narzady kobiecie I nie jest w stanie produkowac spermy to dziewczynka, ale jesli ma przerosnieta lechtaczke tylko, to nie ucinac bo pozbawi sie przyjemnosci a tylko wtedy jest wytwarzany podobno sluz ktory pomaga w zaplodnieniu moze potem przy hormonach zmaleje? Tak czytalem albo pomniejszy sobie operacyjnie. Jesli niema tak ze np niema polowy serca czy nie wyksztalcily sie pluca itp. to bym skakal z szczescia ze w sumie to zdrowe. Czasami to przypadek a czasami geny a czasami podobno np. Leki , dieta, stres ktore powoduja zachwianie gospodarki hormonalnej u dziecka I kobiety, wiec to loteria. Czytalem nawet pare artykulow zarowno osoba charakterystyczna dla plci czyli kobieta jak I androgyniczna osoba moga urodzic I androgyniczne I kobiece I meskie dziecko. Loteria. Niewiem jak tu doradzic I ugryzc, wazne tez sadze by mialo dobre serce I bylo madre a wszystko sie pouklada.

Gość nie wiem sam..

W sumie nie wiem ile juz tego.Boga w ciazy I tworzeniu nowego...ile.?

No I ze moze lechtaczka zmaleje potem przy braniu lekow hormonalnych* poprawilem.

Gość nie wiem sam

W sensie niewazne z jakiego powodu obojniak czy geny czy leki czy los... ale moze potem brac hormony jesli to da rade.  Zobaczycie jako rodzina. Przemyslcie.

Gość Gosc
3 minuty temu, Gość nie wiem sam napisał:

W sensie niewazne z jakiego powodu obojniak czy geny czy leki czy los... ale moze potem brac hormony jesli to da rade.  Zobaczycie jako rodzina. Przemyslcie.

Nie widzisz deklu, ze temat jest sprzed 9 lat? Matko, co za trep nawiedzony.