Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamana i smutna/?/

Moje dziecko urodziło się z obojnaczymi narządami

Polecane posty

Moje dziecko urodziło się z narządem męskim i żeńskim i nie wiem jak to wogóle możliwe :-( Niedawno wyszłam ze szpitala i chciałam się z wami tym podzielić, bo codziennie chce mi się płakać. Nie wiem jak sobie z tym poradzić. Moje dziecko ma macicę i normalne narządy wewnętrzne żeńskie, ale na zewnątrz ma coś przypominające penisa, ale niezupełnie. Niewiadomo czy myśleć, że to dziewczynka czy chłopiec. Czy poddać zabiegowi wycięcia tego czegos?

Gość majka 71
co na to lekarze? bo chyba cos powiedzieli ...

Gość a jaka była sugestia lekarzy
co proponowali

Gość bvbvhj
nie bylo tego widac na usg?

Gość hola hola hop
ostatnio byl taki problem w tv reportazu, ciekawe, nie wiem czy to prowo czy naprawde ale niewazne, bylam zaciekawiona wypowiedziami osob po zabiegach i zazwyczaj okazywalo sie ze lekarze wybrali jednak zla plec tzn w sercu byla dziewczynka a oni tego peniska (tzn powiekszona lechtaczke) ucieli albo na odwrot, bardzo smutne...

Proponowali, by wyciąć. Jednak nie wiem czy w przyszłości moje dziecko nie będzie miało do mnie żalu, że samo nie zdecydowało kim chce być :(

Gość Zniecierpliwiony
fuuujjj na usg tego nie wykryli?

Gość bvbvhj
no a co z usg?

W czasie wizyt w ciąży o niczym takim lekarz mi nie powiedział, a generalnie to nie chciałam poznać płci dziecka do porodu. Chciałam, żeby to było dla mnie niespodzianką i stało się to o czym piszę.

na usb mowil ze bedzie obojniak

ja bym zostawila tego peniska, przeciez nikt nie widzi, w pozniejszym wieku sam zdecyduje czy jest bardziej dziewczynka czy chlopczynkiem. wiaze sie to z przyjmowaniem hormonow wiec syt bylaby powazna. serio widzialam te biedne osoby ktorym usuwanpo np cala macice i reszte wnetrza i zostawiano peniska a ta osoba byla tak naprawd ekobieta...... jakie tam fuj, boze ludzie sie rodzA Z roznymi przypadlosciami. fuj jest zdradzanie, fuj jest krzywdzenie osob, bicie, maltretowanie, zabijanie. a nie cos co jest poza nasza kontrola.

Gość bvbvhj
wspolczuje

srednia mamo twoje dzieci sa rude?

srednia mamo, niedawno zalozylas topik o swoich dziciach , ze doprowadzaly Cie do szalu bo byly bardzo niegrzeczne. I co lepiej juz??? :)

Gość Lekarze czasem się mylą
doskonale o tym wiesz. Nie wiem jakie badania trzeba zrobić i czy w ogóle są jakieś pewne, które są w stanie pokazać jaką płeć psychologiczną będzie miało twoje dziecko w przyszłości. Niestety, ale nawet jeśli zdecydujesz się zrobić ze swojego dziecka dziewczynkę lub chłopca, to może się okazać w przyszłości, że źle wybrałaś... Natury nie da się oszukać. Znajdź specjalistów w tej dziedzinie. Najlepiej kilku...

jagoda nie wiesz ze rude to wredne, wiec nic dzinego ze ja do szalu doprowadzily :D

Gość hola hola hop
tak, juz lepiej o niebo! w ten wieczor wyszlam na piwko z kolezanka (bezdzietna), na nasteny dzien tesiowa wziela mala na przedpoludnie a w sobote maz zostanie z dziecmi ja ide party. czy moze byc lepiej:)))

Wiesz, jezeli ma narzady zenskie, a to tylko jakby narosl niedopracowana, to macica bedzie funkcjonowac normalnie, czyli mozna wyciac

Gość hola hola hop
pociesze was, bianca juz nie jest ruda, w zasadzie jest bardziej lysawa, a benny blondynek, wiec to nie przez wlosy

podkreslam ze naprawde nie warto nic wycinam bo z czasem dopiero okaze sie jaka plec bardziej jest odpowiednia a co jak wytniesz peniska a okaze sie ze to jest chlopczyk ?! albo na odwrot...

Gość zeby nie spamowac
a rysy twarzy ma dziewczęce czy chłopiece?

Gość hola hola hop
rude dzieciaczki sa wrecz urocze a szczegolnie male dziewczynki, zazdroszcze ci malych marcheweczek w domu musicie byc z mezem bardzo dumni.

Gość hola hola hop
autorko a ktoredy wydala mocz? przez cipke czy fiutka?

Gość zeby nie spamowac
a co z imieniem?jak masz sie zdeklarowas w urzedzie?czy tez w kosciele? a lekarze wpisali płec dziecka?

Gość hola hola hop
jak to w kosciele? od kiedy imie sie w kosciele nadaje ??