Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiosenny zestaw

NUDA NA KAFE

Polecane posty

miałam do tech ale w końcu do LO :) a Ty? poranek - wiesz że mi też się nie chce z gimnazjum odchodzić :(

poranek87 - możesz się wyżalić jak chcesz :) mintajos -ja chce iść do technikum wole miec już jakiś zawód ,a ja nie wiem czy na studia sie wybieram .. ale ja i tak pewnie wyjeżdżam z kraju bo mnie brat przekonuje bym do niego po szkole pojechała ;)

Gość wiosenny zestaw
2 osoby na klase? Ludzie, dzisiejsze gimnazjum mnie przeraza :O

w Anglii ale stwierdziłam ,że mu się w życiu nudzi bo chce mieć siostrę na głowie XD powiedział ,że mam się w angielskim podszkolić ,a prace to mi znajdzie mój ,, biznesmen'' w końcu siedzi tam 6 lat :D

no w sumie mieszkanie za granicą fajna rzecz :) ale ja jestem za bardzo do Ojczyzny przywiązana i chyba tu zostanę :classic_cool:

no jak tam chcesz ja tam raczej patriotką nie jestem :D Ale też trochę głupio ,że po 19-20 latach mówienia po polsku muszę się przerzucać na język angielski O.o szczerze to mój brat do dzisiaj ma z tym problem ..

Hi, Im Mintaja and Im from Poland, so am I scary? :classic_cool: dobra wiem ze źle :(

ja mam bardzo dobrą nauczycielkę angielskiego, szczerze to najlepszą w szkole :) a najbardziej lubię przerwę i obramimy wtedy sklepik :classic_cool: Bad students! Bad! :P

wybacz ale ta pani ma 70 lat i na 5 to uuuu szkoda gadac, 4 mam :classic_cool: wf? oł noł, zaraz mi sie moje długo hodowane paznokcie łamią :( dla mnie wszystkie przedmioty są takie obojętne, jakoś nic mnie nie interesuje :( a skąd jesteś? :P

ale były też i zalety -ilość chętnych do odpowiedzi,referatów i czytania zadań domowych :classic_cool: no i kible az sie błyszczyły ;)

ja tak bliżej stolicy :P w ramach przypomnienia nasza stolicą jest co? Warszawa :classic_cool: milky jak tamto przeżyłaś to LO tez przeżyjesz :P

Gość wiosenny zestaw
coś spanko mnie zmorzyło💤

dobrze że ja mam nowoczesne gimnazjum :classic_cool: Milky ja CIę przecież będę wspierać to na pewno sobie poradzisz :P