Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MMM.aaaa.

Ciąża - tabletki anty

Polecane posty

Gość MMM.aaaa.

Mam problem . Zaczelam brac tabletki anty. KOncze dopiero 2 opakowanie .. W miedzy czasie mialam krwawienia .. zle sie czuje , jestem senna i mam mdlosci .. Zaczelam wspolzyc od razu po wzieciu 2 pierwszych tabletek .. robie to srednio co 3 dni z wytryskiem w srodku .. 2 razy jak dotąd zapomnialam jej wziasc .. Czy to wgl mozliwe ze jestem w ciazy ? ; o

Gość iufdajk;sbng;k
Abo bierzesz je regularnie albo w ogóle. Tracisz tylko kasę na te tabletki. Lepiej zacznij oszczędzać na pieluszki

Gość MMM.aaaa.
duze szanse i czemu przeciez bralam te tabletki to chyba wieksza szansa ze nie wpadlam niz wpadlam ? ; o

Gość MMM.aaaa.
no ale to tylko 2 ... i nie pod rząd ..

Gość MMM.aaaa.
dodam ,ze przytylam 3 kg ale wydaje mi sie ze to przez to ze ostatnio mam apetyt a nie przez jakas ciaze ..

Gość MMM.aaaa.
niech mi ktos jeszcze cos powie ..

stawiam na źle dobrane tabletki no ale w sumie nie bierzesz ich regularnie więc i ciąza może to byc.....tak jak ktoś tu napisał albo bierzesz regularnie albo nie bierz wcale,to nie ma sensu

Gość o jeny jeeeny
dobrze ktoś napisał- albo bierzesz tabletki regularnie, nie zapominając o żadnej, albo nie marnuj na nie kasy możesz być w ciąży, przez pierwszy tydzien brania tabletek trzeba stosować dodatkowe zabezpieczenie. Czytałaś ulotkę? :O

skoro wiesz lepiej, to po co tutaj nas pytasz? Przeczytaj działanie tabletek, które bierzesz, to nie jest aspiryna, która działa jak weźmiesz, a potem przestaje... Zapominając wziąć możesz spowodować, że owulację, do której dojść nie powinno przy tabletkach - będziesz miała, lub miałaś... Jeżeli nie pamiętasz, to ustaw przypominacz w telefonie, codziennie o tej samej porze.

stawiam na źle dobrane tabletki no ale w sumie nie bierzesz ich regularnie więc i ciąza może to byc.....tak jak ktoś tu napisał albo bierzesz regularnie albo nie bierz wcale,to nie ma sensu