Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Muchowianka83

Jak zareagowałyscie...

Polecane posty

Gość Muchowianka83

na wieść że wasza miłość ożeniła się/wyszła za mąż( w przypadku panów/?? Czy długo bolało i jakie metody i czy to was do czegoś zmobilizowało, czy raczej pogrążyło w totalnej depresji ?

Gość Sedesik
Bolalo i boli do tej pory :) Po tym jak dowiedzialem sie, ze moja EX bedzie miala w tym roku slub, nie moglem spac przez kilka dni :o🖐️

Gość niebieska zmija
Bolalo..oj bardzi bolalo.. teraz mam już męża i dziecko.. o tamtym pamietam - ze byl, ale nie mysle. I wiem ze nie jest szczesliwy ze swoja zona...ale wiedzial chyba co robi?

Moja pierwsza miłośc jakoś w wakacje ma ślub. Ponieważ minęło już sporo czasu(dobrych kilka lat,ale zawsze mam dobre wspomnienia), to juz nie boli, ale jakas zazdrosc we mnie siedzi.

Gość Burnburnburn
Cierpialem jak idiota, ale z wlasnej winy.. to ja ja odrzucilemm - zaluje do dziś

Gość joi bt
wcale nie bolało. Widuję czasem jego, jego zonę i dzieci. Nic nie czuję, no może zdziwienie, że z nim kiedyś byłam, bo wcale mi się teraz nie podoba.

wcale nie bolało, bo ja pierwsza wyszłam za mąż, zresztą mam w stosunku do byłych podobne odczucia jak koleżanka powyżej :)