Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomójsen

Nie sprzedałby ktoś pieska chihuahua za nie więcej niż 500zł?

Polecane posty

Gość tomójsen

Najlepiej długowosego, ale krótkowłosy tez może być. Wiem, że to mała suma jak za takiego pieska nawet bez rodowodu, ale chihuahua to miłość mojego życia 😭

Gość tomójsen
Albo może mogłabym płacić w ratach czy coś? :(

Gość tomójsen
Dzięki za linki, tylko, że to dosyć daleko. Najlepiej by było z okoloic Poznania lub Kalisza. Też przeglądam różne ogłoszenia, ale nie moge nic znaleść w odpowiedniej cenie i odległości. Albo tanio i daleko, albo blisko i drogo :(

Gość Hej! ...
nie masz kasy na pieska a skad wezmiesz kase na jego utrzymanie? Nienawidze czegos takiego! Za jakis czas wyrzucisz biednego psiaka !

Gość tomójsen
A ile miesięcznie będę wydawać na takiego pieska. 2000 zł? No nie sądzę :O

Gość tomójsen
I nigdy nie wyrzuciałam żadnego zwierzaka więc daruj sobie osądy osób, których nie znasz!

Gość vufy
Niektórzy hodowcy psów rasowych idą na taki uklad: oddają psa za darmo ale wg dokumentów nadal są właścicielami. Potem ps spłacasz np oddając pierwszy miot i przerejestrowujesz na siebie. Pisz do hodowców. Jednak to w grę wchodzi wówczas gdy strona umowy gwarantuje że będzie psa wystawiać i tym podobne.

Gość PocoNaco
do 500zł to możesz kundelka kupić. a po co kupować kundelka skoro można mieć za darmo ze schroniska? chyba że jesteś taka bogata że chcesz sobie na takiego kundelka kilka stówek wydać... mnie tam nie byłoby stać na tak drogie psa nierasowego.