Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasik2

Najlepsze horrory jakie znacie

Polecane posty

Pociąg z mięsem był do kitu. Pranormal activity był niezły, ale nie żebym srała a w majty po nim :P

Gość Kasik2
Właśnie oglądam ,,topór" na dvd;-)

stokrotka stokrotka@tlen.pl'; zobaczcie sobie KOLEKCJONER z 2009 przebija wszystko Czy dokładny tytuł to Kolekcjoner ciał ?

Gość the seventh stranger
Roman ty psycholu! Po tym co pokazales to kazdy chinczyk ma juz u mnie przejebane! a mieszka tu taki jeden zoltek. Jak powiem koledze co wyprawiaja ze zwierzetami to juz nie bedzie mial knajpy ani domu. Roman przez ciebie musialam wziac proszki na uspokojenie! Ogladaliscie "Romper stomper"? powinni wytepoic wszystkich zoltkow za to co robia!

Gość KochamHorrory
Uważajcie czy coś nie czai sie za waszym łóżkiem.lub czy ktoś nie zagląda przez okno. Na tym świecie są rzeczy które sie fizjologom nie śniły...wiem coś o tym,nie będę pisał bo i tak nie uwierzycie...

Gość the seventh stranger
Roman wkleil film jak chinskie zoltki obdzieraja na zywca psy i koty, przed tym maltretuja je

Gość KochamHorrory
Kiedyś jak oglądałem klątwę to w momencie kiedy w filmie ten duch wychodził z telewizora.u mnie wyłączyli prąd bo był straszny wiatr a telewizor wciąż działał wyłączyłem go z kontaktu a on wciąż działał...i tak mi nikt nie uwierzy a naprawdę tak było...

Gość KochamHorrory
Mogłem go wyłączyć dopiero po jakimś czasie kiedy już prąd sie włączył.dziwne to było...

Gość KochamHorrory
Wiedziałem że nikt nie uwierzy.tylko ja o tym wiem co wtedy przeżyłem. Nikomu znajomemu o tym nie mówiłem bo wyśmiali by mnie

hehe chcialabym Ci wierzyć, ale nie biore ani nie jaram. no to moglbys sie juz podzielic. no!

Gość KochamHorrory
Ale ja nic nie brałem wtedy...byłem w szoku kiedy trzymałem wyciągnięty z kontaktu kabel a telewizor wciąż działał.

Gość taa niedobra pupa
Paranormal nie był na faktach.... I dla mnie totalna nuda... Ja lubię wiele m. in. Eden lake, Ring, TEksańską, Mroczne szczątki, Wolf creek, Krzyki, Final DEstination 1 i 2, DArk Water, Oko, Silent hill, Jeepers creepers, Zejście, Potomstwo, Lśnienie, Sztorm stulecia, CZerwoną róże...

Wszystkim polecam Audition - japończyki są najlepsze 🖐️ A dla pań polecam Call BAck :D - jak obejrzycie będziecie wiedziały dlaczego - panowie oglądajcie tylko z koleżankami :D 🖐️

Gość KochamHorrory
Ok.tematu nie było.wiedziałem że będziecie sie śmiać i nie uwierzycie.idę spać.dobranoc.

no dobrze wierze Ci. ale wytlumaczylabym to jakims spięciem w telewizorze :D

Gość taa niedobra pupa
Powiedziała mi formuła na końcu filmu: Wszystkie postaci są fikcyjne, a jakakolwiek zbieżność .... itd. Zresztą o każdym filmie można poczytać na filmwebie.... Czy wy myślicie, że jak na koniec filmu dadzą dwa zdania - o losie bohaterów to oznacza że jest na faktach? Przeciez te informacje to częśc samego filmu. Tak samo jak było z Blair Witch Project. Faktem jest jednak, że film miał robić takie wrażenie - nawet celowo zrezygnowano na początku z logo wytwórni... ZAkończenie wymyślił sam Spielberg...

a dla prawdziwych hardkorów polecam filmik który można znaleźć wpisując do googla... syonera extreme torture linka nawet podam http://hotfile.com/dl/36959363/94bdc95/SYONERA_EXTREME_torture.rar.html to prawdopodobnie ze strony dla masochistów - żadnych efektów specjalnych - żadnych cięć kamery ujęć reżyserii czegokolwiek. Uprzedzam - to naprawdę mocna i chora rzecz. Żaden paranormal activity rec, żywe trupy, egzorcyta czy masakra piłą , hostel się nie u,mywa. Jeżeli jakiś FACET -obejrzy to bez przewijania od początku do końća to wielki facet. Sądzę że kobietom będzie znacznie łątwiej :classic_cool: 🖐️ A i nie ma znaczenia czy w nocy czy w dzień - duchów tam nie ma :D