Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Paulaaaa:(

Brak akceptacji dlaczego??? pomóżcie

Polecane posty

Gość Paulaaaa:(

Hej wszystkim właśnie wróciłam do domu i mi troche przykro. Mam nową prace od 2 tygodni i cały czas pracownicy źle o mnie mówią i mają pretensje a żaden z nich nie przyjdzie mi tego powiedzieć w oczy , a staram się w pracy jak mogę na okresie próbnym mam prawo do pomyłek które i tak jak już są malutkie. Wszyscy są tam zgrani żartują, a mnie omijają szerokim łukiem jedynie to tylko mi mówią co mam robić najgorsze jest to że próbuję nawiązać z nimi kontakt a wogóle to same baby tam pracują oprócz kierownika i są wredne dlatego zawsze wolałam mieć kolegów bo baby są zaborcze mimo to że ja jestem tą babą tylko nie taką mściwą jak one.... i wiecie jakie to jest uczucie jak sie jest w nowym w środowisku a tu takie powitanie , to ja wam powiem jak to jest : czuliście się kiedyś w życiu tak jakbyście mieli się zaraz zapaść pod ziemie? nigdy nie miałam problemów z akceptacją w otoczeniu , mam na myśli szkołę , znajomych poza nią i poprzednie dwie prace . Akurat nadal jestem osoba uczącą sie mam 20 lat. Uśmiecham sie zawsze ,i w miare jestem sympatyczna i bardziej taka która trzyma wszystko w sobie co ją denerwuje aż sie nazbiera i wybuchnie..... może jak dojdzie do tej sytuacji opier...dole jeną i drugą to bede miała spokój....albo? albo narobie sobie wrogów ehh to był cięzki i przykry dzięń w pracy i na dodatek niczym sobie na to nie zasłużyłam jeśli robię coś nie tak to powinni mi powiedzieć a nie najeżdżać i naśmiewać sie za moimi plecami bo akurat kierownik dał mi to do zrozumienia , rozmawiał ze mną o tej sytuacji i że na niego moge liczyc ze jak coś żebym przyszła jak bede mieć problem bo ta sytuacja mu sie nie podoba i że nie każdy wszystko od razu umie i akurat on jedyny chyba mnie polubił to jest najlepsze Dziękuję że mogłam sie wygadać takie sytuacje w pracy troche dołują zwłaszcza jak sie jest nową osobą w tej pracy.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować