Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość osobarefleksyjnaraczej

ktory pogrzeb był lepszy waszym zdaniem?

Polecane posty

Kaczek czy Majkela Dżeksona? Na to samo wychodzi, ale muzyka lepsza była chyba na pogrzebie Majkela, nie? Choć nie wiem. Goście przyjechali i 1 dzień był pogrzeb. A Kaczki miały 2 dni pogrzebu. Tu kawałek z pogrzebu Majkela: http://www.youtube.com/watch?v=Jums2oVs3KM ps. jak wy chcecie wygrać z tym pogrzebem to ja nie wiem, ale cóz... wiecie co - powinniście na DVD sobie produkować pogrzeb Kaczki. Tak dla przypomnienia. No zostaje jeszcze pogrzeb papieża, ale to już nie w Polsce...

I takim sposobem miał Majkel wielki pogrzeb, nie? Niczym prezydent USA. A powinien być zerem. No ale się bali psychofanów i miał pogrzeb 100 lecia. ...

Gość alaska nebraska
prezydent miał lepszy a wiesz czemu? bo na pogrzeb majkela przyszli tylko fani a na pogrzeb prezydenta nawet ci którzy go wcześniej nie lubili. To dopiero się nazywa pogrzeb.. I nie porównuj komercji z żałobą i prawdziwym pożegnaniem.

ciekawe co zrobią jak umrze Mel Gibson? Czy pochowają go jako bohatera czy jako zero. Bo Farela jako zero. Mela chyba też, nie? :(

Hmmm... ja tam mam Kaczkę w zadku. Bez sensu. Jakiś wielki pogrzeb na Wawelu. Idiotyzm jak dla mnie. A jak za życia nie lubiłam to czemu mam po śmierci lubić. Zasada jest jedna - po smierci dobrze lub wcale. No to wcale i koniec. Czemu dobrze? co - zmienił sie po śmierci? A to na pewno - konsystencję zmienił.