Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ffffz

Boję się zrobić test...:(

Polecane posty

Gość ffffz

Witam....jestem strasznie zestresowana...otóż od 3 miesięcy biorę Yasminelle i w zeszłym miesiącu pominęłam tabletkę w pierwszym tyg. i w drugim wzięłam duuużo poóźniej niż powinnam....wprawdzie miałam "okres" z odstawienia" ale cały czas dziwnie się czuję...mam bóle piersi (po bokach), krzyża, boli mnie jajnik i gdy się zmęcze podbrzusze...mam tez wydzielinę o konsystencji kleju - białą i lepką...jestem ciągle śpiąca i zmęczona...Mam już jedno dziecko (nastolatka) i mąż nie chce więcej dzieci...jesli będę w ciąży, to on się strasznie wkurzy (delikatnie mówiąc) i będzie twierdził ,że zapomniałam tabletki specjalnie by być w ciąży...a tak nie było...myślę by poczekac do następnej 7-dniowej przerwy i jeśli nie będzie krwawienia to zrobię test...poczekam muszę nabrac odwagii... powiedzcie czy miałyście takie objawy, a nie byłyście w ciąży?

Gość M:)
Witaj ja się nie wypowiem jak to jest z tabletkami czy moglaś wpaść bo ich nie zażywam ale mam podobne objawy choć staramy się o dziecko choć żeby zrobić test to muszę jeszcze troche poczekać. Ja radziłabym Ci się nie stresować Kochana to może bardziej potęgować odczucia. Wiesz jak sie bardzo boisz to możesz mieć nawet objawy a ciąży nie b edzie. Zrób test. Będziesz miała spokojne sumienie, nie będziesz się artwiła albo pójdz do lekarza. Powiedz kiedy miałaś poślizg z tabletkami i on Ci powie. Albo jeszcze jedno wpisz na googlach nazwe tabletek i wyskoczy Ci kilka stronek, poczytaj. Może będzie napisane co grozi i w jakim tygodniu za opóżnienie wzięcia tabletki. Napisałaś, ze bedzie to problem więc życze z całego serca żeby to nie byłą Ciąża, Pozdrawiam Przejżyj ulotkę jeszcze