Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dumnaaaajakpaw

WKURZA MNIE STARA ZNAJOMA FACETA.... DO GRANIC

Polecane posty

Gość dumnaaaajakpaw

Zawsze byłam dumna i nie mam zamiaru robić scen, ale przez zakichany facebook dostaje furii... Więc wiem, że mój facet ma wieluuu znajomych. Mieszkamy w różnych miastach. Nie obnosimy się na tym portalu z uczuciami, bo ani on ani ja nie jesteśmy tego typu osobami... Jednakże nagle go dodała jakaś kretynka do znajomych ( która jest z jego wiochy i mają większość wspólnych znajomych ) i napisała mu tekst " już mysalalam, ze nie przyjmiesz mnie do znajomych, bo miedzy nami bylo spiecie, ale jakbys tylko chcial to wszystko moze byc proste" ..... On na to "nie ma sprawy, ja tam do klotni mam krotka pamiec". Wchodze na konto tej kretynki... Ona tam steka, ze jest wolna, ze niedawno sie rozstala a ja od razu sobie pomyslalam, ze z nim! Ale potem sobie mysle "dobra, przeciez nie z nim chyba... " ... Za pare dni ona sobie napisala status " jestem taka niegodziwa jesli chodzi o związki, ktoś mi ostatnio mówił, ze powinnam dume odłożyć na bok..." a ten debil napisał pod tym "to prawda" !! A ta kurwa na to " hihihi trafiony zatopiony".... Przejżałam wszystkie fotki z imprez na których go stagowali znajomi... Oni byli razem na dwóch... Jedna pare lat temu... Stali od siebie pół metra... Potem jakaś nowa impreza 2 miechy temu... On w jednym boku, ona w drugim... Także nie rozumiem... Ale wszystko wskazuje na ich romans czy ja mam paranoje? Ja się go nie zapytam, bo jestem za dumna...

chyba troche przesadzasz i wyobraźnia cie ponosi. Na razie nie mów nic i dyskretnie obserwuj sytuacje i absolutnie nie rób awantury na zapas.

Jak ja nie rozumiem takich związków. Jak mozna nie wiedziec co facet robi? Nie mówił Ci o tej imrezie?:) Wogóle jak chodzi na imprezy to Ci nie mówi? Nigdy nie chciałabym byc w takim związku w którym nie ma rozmowy, partkerka nic nie wie o swoim facecie itp