Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalia5

dobry fryzjer w koszalinie- uczesanie

Polecane posty

Gość kalia5

Witam, poszukuję dobrego fryzjera w Koszalinie. Idę do znajomej na ślub i chcę mieć ładne uczesanie. Czy ktoś mógłby mi polecić jakiś sprawdzony zakład?

Gość dętkaaaaa
salon alicji stawczyk na Lechickiej - tam byłam pare razy, naprawde fajnie robia włosy ale jest zawsze masa ludzi i dośc drogo. zakład Babić - byłam raz sie obciąć i wyszło fajnie, ceny OK. kiedys bylam u rewelacyjnej pani Kasi bodajże na ul. Fałata, ale nie wiem czy to jeszcze otwarte jest.

Gość kalia5
Czy ktoś mógłby napisać co sądzi o niżej wymienionych salonach ? "Artego" Salon Fryzjerski Anna Janik ul. Akademicka 9 salon "Nicole" ul jANA Z kOLNA salon fryzjerski na ul Chemińskiej/Tradycji u p Agnieszki Który z nich wybrać?

Gość kalia5
up

Gość malenkakoshalin
Ja polecam ponownie Mlyńska 21 Koszalin salon Labo, dość nowy elegancki i wcale jakoś niewygórowane ceny, może to promocje na poczatek bo salon na poziomie ale nalezy korzystac,polecam w 100% bedziecie zadowolone:)jak ja i moj babski team:)

Gość KAROLINKAKIKI
Wymieniam 3 dobre salony fryzjerskie w Koszalinie, to opinie moje i moich psiapsiólek:) : Vision - wyzsza polka, jest tam drogo, ale dobre uslugi W Emce - jesli natrafi sie na dobra fryzjerke to zadowolenie murowane,np P Agnieszkę, duzo jest tam praktykantek - wowczas niewarto Mlynska 21 - jest tam fajna stylistka, chyba Rosjanka, bardzo doswiadczona, niestety nie pamietam imienia, chyba Ola, ale nie jestem pewna Pozdrawiam wszystkie dziewczyny, ktore nie chowaja wlosow pod czapka:)

Gość kajamateja
Ciągle w poszukiwaniach salonu fryzjerskiego marzeń:) na chwilę obecną jest to BeautyPlaza na Chełmskiej 3, fryyzjerka - Pani Ola:)

Gość Ola1993
Bardzo serdecznie polecam Ci salon Hair Repair :) Chodzę tam od dłuższego czasu, chodzi tam też moja mama i przyjaciółka - wszystkie jesteśmy mega zadowolone z obsługi,szczególnie moja mama,która ma problemy z łysieniem. Czesano nas tam na wszelakie okazje i zawsze był to strzały w 10.

Gość gość
Chcesz zaoszczędzić na weselu? W NOVA Centrum Edukacyjne w BYDGOSZCZY w ROK nauczysz się jak to zrobić! Florysta z aranżacją ceremonii ślubnych, nauka w weekendy, wieczorowo lub dziennie - TY decydujesz! +DODATKOWE CERTYFIKATY +LEGITYMACJA +ZAŚWIADCZENIA DO ZUS +PAŃSTWOWY EGZAMIN jak widzisz same plusy usmiech.gif ! ul. Krasińskiego 2 Bydgoszcz, tel. 790400178 Znajdź nas na facebook.pl/novacebydgoszcz

Gość Agnieszka4985
Tylko Hair Repair! :) W Koszalinie nie znajdziecie niczego lepszego. Chodzę do trychologa, ścinam włosy, prostuję i robię detox. Jestem tak zadowolona jak nigdy!