Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co myslita

co myslicie o tzw korzystaniu za mlodu

Polecane posty

Gość co myslita

okres studiow, czas imprez, poznawnaia roznych ludzi. jestescie za tym, zeby sie wyszalec? w sensie bzyac sie-moze nie z pierwszym lepszym-, ale nie na pewno nie odmawiac sobie, jak jest miedzy wami chemia, no ale nic wiecej. czy pozniej taki niedoswiadczony czlowiek na starosc bedzie zalowal, ze nie wyluzowal sie i nie zbieral doswiadczen?

Gość :):):):)
jeśli dla ciebie motto "okazja czyni złodzieja" jest sensem życia to szalej, tylko zabezpiecz się przed chorobami i niechcianą ciążą. Twoje życie - twój sposób na nie. W końcu dorosła jesteś i wiesz jakie jest ryzyko i konsekwencje nieprzemyslanych kroków

Gość Essence...
Jestem za tym, aby za młodu korzystać z edukacji ile wlezie ... Nigdy tego za wiele ...

Gość vnm
taaaa korzystać :O...piczka nie mydło sie nie wymydli :O:O...co za kurwiszony tu siedzą :O

Gość co myslita
z jednej strony chce sie wybawic, korzystac jak mam na to akurat ochote, lecz z drugiej, jak pomysle sobie, ze moze spotkam kiedys tam moja milosc, to jakos chcialabym byc dla niego taka czysta:O i mam wrazneie, ze zle bym sie czula z tym moim doswiadczeniem. ale przeciez niewiadomo, czy kiedykolwiek kogos takiego spotkam i bedac sama mam myslec o przyszej milosci, to tez chore.

Gość aha i ach i aha
Zgodnie z tym czego wymaga Kościół Katolicki - jak najbardziej. Jeśli wyszalejesz sie za młodu, będziesz życ w konkubinacie, weźmiesz tylko kilka ślubów cywilnych, a na starosc będziesz chciał/a sie ustatkowac i znajdziesz sobie jedna osobe i weźmiesz z nią ślub kościelny, dla kościoła jesteś cacy. Ale jeśli chciałeś/as byc uczciwy w swoich wyborach, zwiazałaś/eś sie ze swoim pierwszym chłopakiem/sowją pierwszą dziewczyną, ślubem koscielnym, a jakże, żeby było uczciwie i "po Bożemu" ale nie wyszło, rostaliście sie i nie daj Boże, spokasz kogos odpowiedniego, z kim chcesz przejsc dalej przez życie, może nawet już do konca, bo jesteście dla siebie stworzeni, szanujecie sie itp - beeee, jestes dla kosciola wielkim grzesznikem. Więc, szalej za młodu.

Zrobisz, jak zechcesz. Najwyżej okłamiesz swojego ew. ukochanego. Najwyżej, jeśli on się dowie, wykrzyczy ci, żeś kurwa i że życie mu zmarnowałaś. ;) Rydzyk-fizyk :p

Gość co myslita
ja bym to chetnie zrobila z uczucia, bedac z kims, ale nie ma takiego kogos, a potrzeby sie ma, temat seksu gosic wmojej glowie od jakiegos czasu nieustannie:D

Gość beta alfa
Jeżeli pierwszy raz w życiu jesz czekoladę, to uśmiech masz od ucha do ucha, a jeżeli jesz czekoladę już pięćdziesiąty raz, to owszem, smakuje Ci, ale już tak jakoś zwyczajnie, normalnie. Z seksem jest bardzo podobnie, więc chyba jednak wolę "zjeść swój kawałek czekolady" z kimś, kto naprawdę będzie dla mnie baaaardzo ważny, żeby widział i czuł, jak bardzo mi to smakuje i że nie jest to dla mnie czymś powszednim. ;)

Gość co myslita

Gość pataologia i juz