maxx-66 59 Napisano Wrzesień 24, 2010 cześć tekla2010 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tekla2010 0 Napisano Wrzesień 24, 2010 Cześć maxx -66 :) miło poznac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxx-66 59 Napisano Wrzesień 24, 2010 maxx, czytalam ze sie wybieracie do jakiegos Zakopca.... jesli moge, wpadne, pokaze co juz umiem i zachece tak wybieramy się wlasnie planujemy i możesz jak najbardziej przyjechać skład jest cały czas otwarty dla członków tego forum:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Wrzesień 24, 2010 helo, ja tez mam dzisiaj radosny dzień, wreszczie piątek, samotny weekend przede mna, będę chyba sprzatać bo innych planw nie zrealizuje w tym miesiącu z oczywistych powodów, a w niedziele jesli bedzie pogoda to ide na rower-zakoncze sezon o rany moje dupsko dzisiaj strasznie obolałe po tych tańcach - poobijałam go z każdej strony przydałby sie masaż ale brak masazysty GanAnia-ja wybrałam jazz po to zeby nie miec problemu z partnerem:) a poza tym to dopiero wymaga kondycji i sprawnosci fizycznej-moze sie jakos naucze, hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Wrzesień 24, 2010 Witam nowe osoby w naszym gronie, miło was widzieć Chyba znowu się spóźniłam bo nikogo nie ma ja dalej w dobrym nastroju też bardzo lubię tańczyć, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GanAnia 0 Napisano Wrzesień 24, 2010 mosew - podziwiam za jazz i modern... ja juz za stara chyba jestem na az takie wygibasy ;) uwielbiam taniec, tancze od dziecka, ale jednak wole taniec sparowany :) sama lubie pobujac sie w dyskotece, to mi wystarcza.... maxx - czuje sie wiec zaproszona, pozagladam w kalendarz, sprobuje poukladac sobie w pracy i chetnie sie zjawie, dawno nie bylam w Zakopcu... chyba nie przepadam za tym miasteczkiem, moze dlatego ;) co robicie w wekend? u mnie jest koncert Myslowitz jutro, moze sie ktos wybierze?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Wrzesień 24, 2010 powiedz ile masz lat-ja tez jetem stara na te wygibasy ale co tam, nie poddam sie łatwo, a tańczyłam tylko rok w wieku 14 lat ale ten taniec to moje marzenie od lat i chce spróbować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GanAnia 0 Napisano Wrzesień 24, 2010 35 w tym roku stuknelo... na dodatek jestem gruba :D smiesznie bym wygladala smigajac jazz :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Wrzesień 24, 2010 to tyle co samodziela mama a prawie tyle co ja wiec nie jest źle ja tez nie naleze do super lasek ale mam to gdzies , jak to powiedzial instruktor jesli mi to sprawia przyjemnosc to mam chodzic a sprawia ogromną - i udowadnia sobie przy tym ze umiem pokonywac swoje opory i cieszyc sie życiem bez męża:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Wrzesień 24, 2010 o jednak ktoś jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GanAnia 0 Napisano Wrzesień 24, 2010 jeden lubi rybki drugi chomika.... ja jednak zostane przy salsie ;) a Tobie bede kibicowac w jazzie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Wrzesień 24, 2010 a gdzie chodzisz na salse Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GanAnia 0 Napisano Wrzesień 24, 2010 od roku chodze do Los Amigos, czy jakos tak, zajecia sa prowadzone w fitnesclubie w bylym DH Junior a na kubanska chce zaczac chodzic do Jose Torressa w przyszla niedziele maja otwarcie sezonu w Oku MIasta aaa i oficjalnie witam w koncu i pozdrawiam zalozycielke ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Wrzesień 24, 2010 ja nie namawiam oczywiscie, kazdy robi to co chce, a po salsie to pewnie wywijasz tyłeczkiem nieźle na dyskotekach, a pewnie jak kazda kobieta przesadzasz z oceną wlasnego wyglądu:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GanAnia 0 Napisano Wrzesień 24, 2010 spoko spoko... jestem realistka, wiem ze ladna to moze jestem, ale gruba to na pewno ;) zreszta niewanze... a tylkiem - hmmmm - chyba zawsze wywijalam,,, najbardziej zawsze lubilam tanczyc rumbe, gdzie trzeba mocno pracowac biodrami a standardy lubie ze wzgledu na ich dostojnosc... najbardziej walca angielskiego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Buahahahahahahaaaaaaaaaaa Napisano Wrzesień 24, 2010 mocno pracowac biodrami to juz sie chlopy slinia......................... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Buahahahahahahaaaaaaaaaaa Napisano Wrzesień 24, 2010 te samotne tu buahahahahahaaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GanAnia 0 Napisano Wrzesień 24, 2010 jak lubia niech sie slinia Ty tez juz zasliniony? uwazaj bo poslizgniesz sie na zaplutej podlodze.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Buahahahahahahaaaaaaaaaaa Napisano Wrzesień 24, 2010 Nie gustuje w spaslakach.................. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GanAnia 0 Napisano Wrzesień 24, 2010 wiec idz tam gdzie sa same laseczki czekajace tylko na takich gamoni jak Ty :) pewnie sa tak samo puste i chetnie sie z Toba zaprzyjaznia, skoro czujesz sie az tak sfrustrowany brakiem akceptacji, ze musisz trollowac na necie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Wrzesień 24, 2010 Gan Ania ale ostra z Ciebie babka-tak trzymaj, nie wiem po co takie buraki wchodza na nasze formu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GanAnia 0 Napisano Wrzesień 24, 2010 bo sa buraki.... ja to chyba spadam spac juz dzis trza sie wyspac przed intensywnym wekendem dzieci znow zostaja, nie chcieli jechac do tatusia, obiecalam ze pojedziemy na zagle, potem koncert.... pzdr dla wszystkich :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxx-66 59 Napisano Wrzesień 25, 2010 cześć milego dzionka.:) umnie jest bardzo słonecznie pewnie dziewczyny sie śmieją od rana:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Wrzesień 25, 2010 hej pogoda super jade do zakopca znowu, wiec mnie nie bedzie wieczorkiem , do jutra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GanAnia 0 Napisano Wrzesień 25, 2010 witam :) a ja wrocilam znad zalewu i za godzinke, dwie na koncert :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxx-66 59 Napisano Wrzesień 25, 2010 widzę że znowu sam będę w tak piękny ciepły wieczór. kurka koncerty wyjazdy zazdroszczę wam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Wrzesień 25, 2010 Witajcie w ten piękny i jeszcze ciepły wieczór :) jak wam minął dzień? u mnie cały dzień grzało słonko widać babie lato nie zawiodło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
margaret95 0 Napisano Wrzesień 25, 2010 Witam wszystkich :) U mnie też było pięknie, ale cóż skoro trzeba było iść do pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
margaret95 0 Napisano Wrzesień 25, 2010 Witam wszystkich :) U mnie też było pięknie, ale cóż skoro trzeba było iść do pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxx-66 59 Napisano Wrzesień 25, 2010 czesc tak szkoda dnia było dziś na prace Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach