Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamanaaaaaak

Mój facet zostawił mnie dla grubej...

Polecane posty

Gość Załamanaaaaaak

Jest wysoka duży biust.Ma taka figurę Jak mariah carey nie jest wielką grubaską ale ma te kilka kg.za dużo.co on w niej widzi???próbowałam do niego wrócić wybaczyłabym mu ale on nie chce:-(

Gość jakis dziwny chyba
Bo faceci lubią krągłości. Oczywiście nie wszyscy, ale fajnie jest mieć co podotykać. Poza tym może tu nie chodzi o wygląd? O charakter? Osobowość? Może tamta dziewczyna jest po prostu lepsza od Ciebie pod tym względem?

Gość jedna z osob trzecich
ALBO ONA MA COS CZEGO CI BRAK ALBO ON MA CZEGOS BRAK...NP PIATEJ KLEPKI :P

już Boy Żeleński kiedyś pisał - Kości zostały rzucone, powiedział mąż rzucając chudą żonę

bo lubimy kraglosci a nie kobiety ktore maja figure 12 ledniego chlopca. moze tez miec bardziej jemu odpowiadajacy charakter niz ty

Gość Załamanaaaaaak
Niewiem jaką ona jest. Raz ich tylko zobaczyłam...

Gość tanio i dobrze to nie ma
cycki to nie wszystko :classic_cool: ale to bardzo dużo

Gość jedna z osob trzecich
pewnie jest lepsza w lozku a wiesz.... jak seks jest zajebisty to reszta schodzi na II plan

figurą maraji :) to bym się akurat nie przejmowałą i nie o kg chodzi a o kształt pokraczny :) mógł Cię zostawić nawet dla karła, Niemki lub miss Kopciewa, bo tutaj nie chodzi o lepsza/gorsza

zmień podejście:) zamiast myśleć w czym jest lepsza, pomyśl, że skoro ona do niego bardziej pasuje, to do Ciebie pasuje ktoś znacznie przystojniejszy od niego :)

Bezczelny kutafon, jak on śmiał zostawić boginię dla brzydkiej! Jak to możliwe że przekłada charakter nad wygląd, co za kawał paskudnego buca, motyla noga. Jestem oburzona!

Gość Załamanaaaaaak
Z tego co wtedy zauważyłam to ona jest bardzo ładna z twarzy.ma latynoską urodę.jestem załamana.tak mi na nim zależało a przegrałam z nią

Ona.. Ja również nie posiadam się z oburzenia. To niepatriotyczne wybierać latynoską urodę, kiedy wokół przepiękne Słowianki. Czy ten facet jest w ogóle Polakiem? Prawdziwym? Wątpię. Zgroza...

WeWo: Zgadzam się z Tobą. Uważam że sprawa powinna być poruszona co najmniej u Pani Jaworowicz, a przede wszystkim należy napisać do Faktu, to temat tygodnia na okładkę. Bezczelność, chamstwo i prostata!

skąd się biorą takie tematy o wygraniu/przegraniu, byciu lepszym/gorszym? 1. nikt nie wie, jak długo taka para będzie ze sobą i czy będą szczęśliwi 2. kwestia dopasowania, a nie wartości człowieka:) przerysowując: jak dres wybierze 'miss tapety na dzielni', a nie spokojną kujonkę, ma się pani naukowiec załamać? dla każdego co innego, nawet jak dla innego 'gorszego':) 3. nie wiesz, czy nie potkasz kogoś, z kim będziesz szczęśliwsza, ew. kogoś 'lepszego' :P wymyślać bardziej ambitne prowokacje

Ona.. Powiem więcej. Mój obywatelski obowiązek tak mi nakazuje. Sodomia i Gomoria!!! ;)

cały czas chodziło mi po głowie, a to wczoraj u Springera, takie dwia wariatki , jedna z nadwagą i to sporą, wyrywały sobie kłaki za jakimś narkomanem na haju.....

Gość fdxgfrdrg
współczuję. nie ważne juz dla kogo zostawił. zrobił to wiec musisz się ogarnąć, zapomnij o nim, nie odzywaj się może wtedy wróci. narzucaniem sie i proszeniem o powrót nic nie zdziałasz a wręcz przeciwnie będzie uciekał. daj sobie siana i niech on prosi o powrót. :)

Kobito, jestem jedna z tych dziewczyn dla ktorych facet zostawia chude wieszaki. Wiem co mowie, faceta kreci zadbane miesko ;D 65kg 170cm licze sobie, a takze pwodzenie u facetow :) W zyciu sie nie odchudalam i jem co chce! RAZ SIE ZYJE!! :)

WeWo - zdecydowanie! Grzesznik, grzesznik, powinien się w piekle smażyć. Zastanawiam się nad zgłoszeniem tego do 'Nie do wiary'. bmlondyn: Co tam Springer, ta sprawa będzie u Drzyzgi ;)

Ona.. Mam nadzieję że tego faceta spotka ekskomunika. Radiowa.

WeWo: Tylko radiowa? Jesteś zbyt łagodny, powiadam Ci ja.

Gość woman with the kiss
a może ta grubaska ładniej od ciebie śpiewa:P dlatego cie zostawił;)

Ona. Powiadasz zaprawdę? A więc jak się domyślam jest w Tobie prawdziwy ogień. Oczyszczający. Zazdroszczę... :) Tak przy okazji i całkiem na serio. Polecam Sagę o Inkwizytorze Jacka Piekary.

WeWo Czekam aż Piekara napisze drugą część Płomienia i Krzyża, i ogólnie kontynuację... ;) Mordimera kocham ;) I polecam Pratchetta z jego Światem Dysku ;)

Gość Najodałofa
A ja wolę te grubsze.i jakie piersi mmmm;-)

Gość
Bezczelny. Jak on mógł, czy aby na pewno jest pełnosprawny psychicznie? Może należy wnioskować o ubezwłasnowolnienie?