Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość złotowłosa ona

Jak uwierzyć w siebie

Polecane posty

Gość złotowłosa ona

Dłuższy czas byłam sama, a teraz poznałam wspaniałego mężczyznę. Niestety już z góry boję się że nic z tego nie wyjdzie, gdyż ja mam wykształcenie zawodowe, jestem fryzjerką, a on jest prawnikiem. Wiem że później to nie jest ważne ale na początku znajomości wyrabiamy sobie opinie o drugiej osobie. Jak myślicie mogę mieć u niego szanse?

Gość fjdfosdfjdsiod
znajdz sobie faceta z innej branzy, polecam branze BMW

Gość
jak jestes ładna, miła sympatyczna to nie ma znaczrnia czy masz studia czy nie , pewnie jestes wspaniała fryzjerka natomiast maszkara nawet z doktoratem ma małe szanse na milosc

jak wytrzyma bez seksu do śluby to znaczy ze cie kocha a jak będzie nalegał po tygodniu na sex to oznacza ze chce zaliczyć ciebie

Niestety już z góry boję się że nic z tego nie wyjdzie, gdyż ja mam wykształcenie zawodowe, jestem fryzjerką, a on jest prawnikiem" jak wywalisz z głowy te pesymistyczne mysli i zaczniesz w końcu mysleć jak zdrowy i normalny człowiek to masz szanse i to spore !!! Faceci nie lubią pesymistek ;)

Gość złotowłosa ona
Regres - dzięki, właśnie chciałabym poznać jak myślą faceci, bo oczywiście zawsze pada pytanie czym się zajmujesz, co studiujesz itd. więc nie wiem czy faceci bardziej patrzą na kobietę czy to kim jest?