Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość thaisse80

karmienie piersia a sex

Polecane posty

Gość thaisse80

Jestem rowno dwa miesiace po porodzie. Coreczke karmie wylacznie piersia. Nie dostalam jeszcze miesiaczki (slyszalam ze u matek karmionych piersia czasem wraca i po paru miesiacach). niedawno (30 maja) znow podjelam wspolzycie z mezem, stosunek odbyl sie jednak bez zabezpieczenia. co prawda skonczyl poza mna jednak ja sie boje czy nie jestem znow w ciazy. dzien pozniej zaczelam miec bole jak na okres i do tej pory glownie po karmieniu tak mam. czy to moze byc jakis znak? Kolezanka uspokila mnie ze nie powinnam byc w ciazy bo karmie czesto co wydziela prolaktyne i oksytocyne ktore znacznie zmniejszaja plodnosc plus do tego maz skonczyl poza mna a nie we mnie. co wy o tym sadzicie?

pomyśl o jakimś zabezpieczeniu a nie licz na antykoncepcyjną moc laktacji. możesz być w ciaży, możesz w niej nie być. niestety to jak wróżenie z fusów.

Gość uleaaa
możesz być. Ja karmiłam piersią, mój mąż nie zrobił tego do środka, bo seks zakończył się seksem oralnym , a w ciążę zaszłam. Teraz mam 16-miesięczną córeczkę.

Gość thaisse80
o kurcze, ile teraz powinnam zaczekac by sprawdzic czy znow nie zaciazylam? i w przypadku ciazy moge dalej karmic piersia? szczerze mowiac nie wyobrazam sobie by przerywac...

Gość uleaaa
jak zaszłam w ciążę, to synek miał 5 miesięcy i ostatni raz karmiłam go, gdy miał 10,5 m-ca. Lekarz kazał mi natychmiast przerwać karmienie, jednak tego nie zrobiłam, bo niby jak tak z dnia na dzień? Czytałam, że jeżeli ciąża nie jest zagrożona i nic się nie dzieje, to można karmić dopóki dziecko będzie chciało. W ciąży pokarm zmienia smak, więc synuś sam powoli zrezygnował z piersi i obyło się bez nerwów. Ja nie wiedziałam, ze jestem w ciąży, bo miesiączkę miałam nieregularną, bo karmiłam, a poza tym nie spodziewałam się , że mogę być w ciąży skoro wytrysk był do moich ust. Test zrobiłam, jak się potem okazało, w 8 tyg. ciąży.

Ja zaszłam w ciąże karmiąc, karmiłam przez ciąże starszą córeczkę przez cały czas :)

Gość kajusienska 2222222
"a poza tym nie spodziewałam się , że mogę być w ciąży skoro wytrysk był do moich ust." mogłabyś nam oszczedzic takich niesmacznych szczegułów i np napisać ze skończył poza toba a nie konkretnie gdzie. tffuuuu

Gość uleaaa
A co tu jest niesmacznego, samo życie! Gdybym napisała, tak jak proponujesz, to każdy by pomyślał, że to był stosunek przerywany! Coś mi się wydaje, że wychowano cię w przekonaniu, że seks jest fuj i tylko można to robić "po bożemu"

Gość trzeba bylooooo
ja tez nie widze w tym nic zlego:)

Gość trzeba bylooooo
kajusienska 2222222 biedny ten Twoj maz:)

Gość trzeba bylooooo
przeciez to,ze skonczyl jej maz w buzi nie oznacza,ze ona zaraz polykala:)

Gość ksjdskldsdd
Pewnie dziecku z mlekiem w butelce spermę mieszała :D:D:D

Gość glupia jestes.................
juz sam fakt ze konczyl w ustach(pewnie nie jeden raz) napawa obrzydzeniem--- w kontekscie karmienia piersia:O

Gość marta grzechu warta.
o rany niektórzy są widzę nie życiowi wychowani na mochery czy jak? współczuję mężczyzną którzy mają kobiety któr twierdzą że lodziki są fuj :P

Gość trzeba bylooooo
marta grzechu warta. popieram:)te,ktore tego nie robia nie wiedza co traca:)

Gość moja koleżanka
juz drugi raz wpadła stosując metode - karmienie piersią:)

Gość gość
Ja tam kocham wirtualny seks, numer jeden w polsce to http://sextelefon.top/ Piękne kobiety, gotowe na wszystko i u niektórych lasek masz możliwość realnego spotkania, więc wiesz z kim rozmawiasz przez ten seks telefon

Gość gość
Może ktoś ma ochotę na wirtualny seks? Hej skarbeńku, jestem Milena z http://sextelefon.ovh/ (mój profil jest drugi od góry) chcesz spełnić swoje fantazje to wal śmiało, zrobimy to po cichu lub będę jęczała ile wlezie, czekam na twojego olbrzyma, moja pusia już otwarta dla Ciebie, czekam kochanie.