Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość meion

26-letni prawiczek, bez szans?

Polecane posty

Darker- alez oczywiście, ze Ci nie urąga tylko wobec powyższego nie wiem, czemu piszesz, ze autor, którego notabene już nie ma...ma przejebane z powodu braku kobiety w tym wieku i zakładasz, ze to się nie zmieni

" łam się stary, poza laskami jest jeszcze dużo fajnych rzeczy na świecie. naprawdę da się żyć " kasa? jakoś nie mam na nią szans coś jeszcze? :classic_cool: niestety ale choćby po "love shyness", o ile banania pana x są wiarygodne, to widać że faceci bez bab to w większości nie mają chęci na nic. :P

Po co dziecko ?? Po to żeby mieć dla kogo żyć.To jest motywacja do działania.Po to żeby komuś przekazać swoje pasje,umiejętności,wartosci itp. no i oczywiście zrobić wszystko żeby tak nie spierdolił życia jak ja.Po to żeby jak dowegetuje odpukać do starych lat ktoś mnie odwiedzał i żeby moje martwe ciało nie został zżarty przez wyglodniałe koty.

Gość oq wtrace
Doktor Oj Boli - zmien topik. Tu sie tylko jeszcze bardziej zalamiesz.

Gość eeeeeee tam
A niby jak on ma się zmienić? W kogo? Gość ma 26 lat a nie 16. Zero umiejętności podrywu. Nic. Najlepsze, młodzieńcze lata mu przepadły. Niech liczy na desperatki lub samotne matki z dzieckiem. Darker pamiętaj że faceci później zaczynają

I to przekazywanie spuścizny jest dla ciebie takie ważne? Przecież równie dobrze dziecko może mieć gdzieś te twoje pasje i wartości. Tylko byś sie denerwował, że ma cię gdzieś.

Gość eeeeeee tam
Nie łamcie się .ja mam 27 lat jestem sam i też żyję. Mam czas się wyspać porządnie :D A w życiu jak w życiu mało co cieszy :classic_cool:

"ale dzieci to nie są jakieś produkty dla podniesienia samopoczucia sfrustrowanego starego kawalera któremu w życiu nie wyszło. psa se kup". To że kobiety mnie nie chcą to nie oznacza że bym był złym ojcem. Nie wiem dlaczego rezygnować z wychowywania dzieci. Cała masa samotnych kobiet wychowuje. Celowo nie pisze o miłości bo to uczucie jest dla mnie zdecydowanie przereklamowane ale niech będzie żeby Cię zadowolić.Myśle że bym takie dziecko kochał i wszystko bym zrobił żeby było szczęśliwe. Psy to zdecydowanie nie są moje ulubione zwierzęta :) szybciej chomiki

Gość fajansiarz
"Mnie oszukasz, przyjaciela oszukasz, mamusię oszukasz, ale życia nie oszukasz." Znalezienie drugiej połówki jest więc z reguły niezbędne dla utrzymania dobrego samopoczucia.

A niby jak on ma się zmienić? W kogo? Gość ma 26 lat a nie 16. Zero umiejętności podrywu. Nic. Najlepsze, młodzieńcze lata mu przepadły. Niech liczy na desperatki lub samotne matki z dzieckiem. A kto powiedział, że autor ma się zmieniać i że mu najlepsze lata przepadły?? 26 lat to dopiero zaczyna sie życie. Ten facet, o którym pisałam wcześniej też raczej nie ma umiejętności podrywu i co z tego. Nic mu nie przpadło, realizował sie zawodowo i rozwijał swoje pasje za co go podziwiam i nigdzie nie jest zapisane, ze bedzie sam bo ma 34 lata.

ale przecież "baba" to nie jest jedyna "rozrywka". Siedzenie całego czasu razem było by chore :D. Przecież musisz mieć swoje zainteresowania i inne takie. Tylko, że to jakoś NORMALNYM ludziom nie przeszkadza być w związku. On robi coś Ona też coś, coś innego robią razem i ogólnie sa zadowoleni.

korjonos - o to też chodzi żeby się denerwować, to jest jeden z elementów życia.Czym innym jest bycie samotnym z braku możliwości a czym innym z lenistwa.Takie egoistyczne podejście mi nie odpowiada. Niestety szanse na dziecko to ja mam mierne. Chcę mieć swoje dziecko a nie z adopcji, zresztą nikt samotnemu facetowi nie odda dziecka.

offerma - z dwojga złego to lepiej jest mieć jednego rodzica niż wychowywać sie w domu dziecka, a że czasem rodzice się rozchodzą to nie znaczy że biorą też rozwód z dzieckiem. Inna sprawa jak facet olewa i żonę i dzieci i taka potem sama je wychowuje, ale to nie jej wina

" realizował sie zawodowo i rozwijał swoje pasje z" a jak by miał permamentnego doła + drugiego doła z braku szasns u kobiet/30 koszy... i nie miał pary na "rozwijanie się zawodowo i jako pasjonat" to wtedy? ale takich twardzieli to raczej mało jest. jacyś socjopaci czy co? Przecież bez normalnych relacji samoocena i samopoczucie powinno lecieć na łeb na szyje

nie, na socjopatę mi nie wygląda, pracuje z ludźmi i jakoś wchodzi z nimi w relacje, a twardzielem też nie jest, maskuje się ale wychodzi ta jego lekka nieśmiałośc. Nie wydaje mi się wyjątkiem, chociaż mnie wyjątkowo odpowiada jego charakter w całości

Gość eeeeeee tam
A wiecie co można porobić samotna osoba ? pospać dłużej, obejrzeć film, posłuchać muzyki albo się ponudzić :D Ja się strasznie uspokoiłem w tym wieku :o. Jak się ma dziewczynę też można zrobić to samo, wystarczy powiedzieć to dziewczynie. I tak lepiej mieć dziewczynę niż nie mieć, ale nie ma sensu żyć złudzeniami. Darker w tej chwili są jacyś faceci którzy mają po 18 lat i też liczą że poderwą jakieś dziewczyny, ale jeszcze nie wiedzą że za 8 lat napiszą na kafeterii że mają 26 lat i nie mieli dziewczyny. Już za gówniarza widać kto zostanie sam :D Myśle że cie troche pocieszyłem hahaahaa:classic_cool:

Loooser, nie tylko życie chce się zmieniać. Jak facet się zakocha to nawet nieświadomie barwę głosu ma inną :D

"to bardzo źle. dziecko do prawidłowego rozwoju potrzebuje rodziny, emocjonalnej stabilności i zwyczajnej, troskliwej opieki której jedna osoba nie jest w stanie zapewnić". Zgadzam się.Ale jak sam wiesz w życiu są różne wydarzenia które burzą ten idealny stan rzeczy.

"t to dopiero zaczyna się życie."" pod warunkiem, że masz je ułożone... a żeby tak było to musisz zaliczyć różne takie etapy. A miłości/zauroczenia od szkoły podstawowej są raczej normą. sam sex sobie darujmy bo to bzdura... ale związku sobie nie darujemy

Gość TH IS IT PR
Saya 28 tahun dan 1 bulan dan tidak pernah memiliki anak perempuan

Gość TH IS IT PR
Am 28 de ani i 1 lun i nu au mai avut o fat

Gość TH IS IT PR
Ben ve 28 yl ve 1 ay nce bir kz vard hi