Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przegralamzycie44

ZALAMKA, CO PO MATURZE? BIEDA,BRAK ZAINTERESOWAN,ZNAJOMOSCI

Polecane posty

Gość Naćpana ketonalem
no mam stanowisko pracy każdy ma jak pracuje....... Ogólnie powiem Ci masz doła wszystko widzisz w czarnych barwach to Cie wszystko przeraża, przejdz sie po pieknym wrocławiu zobacz jakie są oferty pracy jakie szkoły i pomysl moze znajdziesz cos ciekawego

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hmm ja tez się boje ze te studia nie przyniosą mi satysfakcji ale jak nie spróbuje to nie zobaczę mam tylko nadzieje ze moje wyniki będą na tyle wystarczające bym mogla tam się dostać!!! myślałam jeszcze o studium z farmacji ale to jeśli matura mi nie pójdzie albo w trakcie studiów!! ja też jestem sama brak chłopaka to najmniejszy problem bo brak znajomych jest większym przynajmniej dla mnie

Gość Wrocek__+
przegralamzycie44 podobne mamy problemy :) Napisz do mnie na gg jak chcesz pogadać gg 23946765 jestem z Wrocławia

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a tak dla pocieszenia tez nie mam zbyt dużo kasy i pewnie będę musiała pracować bo nie wystarczy mi to co mam na utrzymanie ale pocieszam się tym ze będę mogla stad wyjechać i zacząć nowe życie i mieć normalnych na poziomie znajomych to dla mnie najlepsza motywacja i myślę ze ty tez powinnaś jakaś znaleźć

Gość kasa to nie aż taki problem
jak rozumiem, potrzebujesz pieniędzy tylko na utrzymanie się w czasie studiów, a nie dodatkowo na pomoc biednej rodzinie, długi, operację dziecka itp. Możesz przez rok dorobić trochę na początek studiów, a potem skorzystać np. z korzystnego kredytu studenckiego, stypendiów socjalnych i naukowych, wreszcie przecież: możesz dorabiać w czasie studiów dziennych czy zaocznych. W dzisiejszych czasach brak pomocy od rodziców w czasie studiów nie jest przeszkodą nie do przeskoczenia. Daj sobie rok czy dwa na dorobienie i jednocześnie przygotowanie się merytoryczne: systematyczne utrwalanie wiedzy z liceum i rozsądną decyzję na temat kierunku studiów.

Gość przegralamzycie44
Wrocek, napisze, mam nadzieje ze to nie zadna sciema. Nie zgadzam sie z takimi opiniami ze brak kasy to nie problem,gdybym miala kase,byloby mi 100razy latwiej,a gdy jej nie mam, to samoz dobycie robi sie trudnejsze. Mam tego dosc, ze ja musialabym kombinowac zeby studiowac,a innym jest tak latwo :[ nie wyobrazam sobie studiowac dziennie i pracowac, co innego zaocznie,ale na zaoczne studia kazdy pracodawca patrzy troche z przymruzonym ookiem.. jak juz mowilam nie moge sie na nic zdecydowac a opcji na dodatek mam nie wiele.. nie umiem nic postanowic,bo nie dojrzalam jeszcze do tak powaznych decyzji.. dzieki za rozmowe :*

Gość Wrocek__+
przegralamzycie44 Myślę że spokojnie dasz sobie rade ze wszystkim tylko potrzebujesz kogos kto by ciw wspierał.

Gość przegralamzycie44
Wrocek, napisalam na gg ale nie odpowiadasz:) w ogole ty mieszkajac we wrocku nie mozesz miec takich problemow jak ja,to niemozliwe;p

Gość Wrocek__+
miałem problem z netem od 16:00 na bede na gadu pozdr.

Gość malinkowa3
Zawsze mozesz zrobic sobie rok przerwy.pojsc do pracy,potem moze do szkoły językowej i dalej na studia.Nie musisz robic wszystkiego od razu.