Gość gość Napisano Grudzień 10, 2018 '' 47 roninów '' jakieś japońskie podobne , ale za cholerę nie mogę sobie teraz przypomnieć tytułów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 10, 2018 przypomniał się, jeszcze '' dom latających sztyletów '' Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 16, 2018 Dom snów Przed egzekucją Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 21, 2018 Broken Nauka latania Historia Liliany Róża i Pająk Nakarmić kruki Lato 1993 Czekolada Marzyciel Mama Poradnik pozytywnego myślenia Pełnia życia Diana i ja Lina Dom nad jeziorem Sala samobójców Wszystko za życie Nigdzie w Afryce Sztuka płakania Moje córki, krowy Wiosenne przesilenie Helen Rodzinne tajemnice Wybór Grace Chata Lektor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bella Napisano Grudzień 21, 2018 Ostatnio teledysk do Nightwish - While your lips are still red. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 21, 2018 Widzę że ktoś i to niejeden ma podobny gust do mojego. :) Większość ostatnich podoba mi się, nie są to filmy dla głupków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piaskun 91 Napisano Grudzień 21, 2018 Paragraf 78. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 25, 2018 Wieczorne słońce Uśpieni Ostatni samuraj Przebudzenia Filadelfia Co gryzie Gilberta Grapea? Syn Szałwia Szkoła uczuć Las szmaragdowy Joanna Australia Matka Tina W lepszym świecie Zimowi ludzie Nell Waleczne serce Podróż do Nowej Ziemi Rodzina dla Joego Moja dziewczyna Potęga przyjaźni Sekretne życie pszczół Magia zwyczajnych dni Blask Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Grudzień 25, 2018 Aż tak placzecie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 27, 2018 Jak bóbr:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Grudzień 27, 2018 A widział kto placzacego bobra kiedykolwiek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Grudzień 27, 2018 4 godziny temu, mary mon napisał: "Chłopiec w pasiastej piżamie"- dramat wojenny, bardzo przejmujący film. Oglądałam i polecam go, ponieważ ma bardzo mocne przesłanie. To jest film o zakazanej przyjaźni na terenie obozu koncentracyjnego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 28, 2018 Lista Schindlera Pianista Wszystkich, których kochałem Maks i Helena Biegnij chłopcze biegnij Zapamiętaj imię swoje Jesteśmy dziećmi Boga Życie przede wszystkim Kwiat pustyni Skóra Biała Masajka Hej mój skarbie Kolor purpury Podarowane życie Ze wszystkich sił Zbyt młoda, żeby umrzeć Granice miłości Pragnienie miłości, wstrząsający o prześladowanej dziewczynie przez kolegów ze szkoły Julietta Sybil Więcej niż widzieć Pożegnania Malena Pamiętnik Kochanek W imieniu dziecka Kto pokocha moje córki Oszukana Lekarze bez granic Którędy do domu? Ptaszek w klatce Ukryty w milczeniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wiochmen 210 Napisano Grudzień 28, 2018 inka 1946 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Iza Napisano Grudzień 28, 2018 "Stowarzyszenie Umarłych Poetów" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość życiowa historia Napisano Styczeń 1, 2019 Odnaleźć się, Przypadek Henriego Książe Przypływów Kiedy mężczyzna kocha kobietę Przerwana lekcja muzyki Dwie matki Głosy niewinności Wciąż ją kocham W ciemności Przełamując fale Niemożliwe Tajemnica akuszerki Zatrute pióro Fortepian Święty dym Pokój Marwina Wieża Babel Urodzony przestępca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Laetitia 1 Napisano Styczeń 1, 2019 Ciężko wybrać jeden. Motyl i Skafander, Billy Eliot, Dear Frankie, Zapach kobiety, K-Pax. Między Slowami, Mezczyzna imieniem Ove. Ostatnio bardzo wzruszył mnie film Kroniki Portowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 22, 2019 Moja miłość Frankie Chłopiec z burzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 27, 2019 Loving Rajski apartament Ponad wszystko Strażnik duszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ona Napisano Styczeń 27, 2019 Do tytułów które wymieniliście dopisałabym jeszcze Mój przyjaciel Hachiko. Rzadko płaczę a oglądając ten film po prostu ryczałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Monika Napisano Styczeń 27, 2019 Ja plakalam na Pasji (jak szalona). Ale temat swietny :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nowy Dzień Nowa Ja 284 Napisano Styczeń 27, 2019 Chłopiec w pasiastej piżamie To wspaniałe życie Pamiętnik Kwiaty na poddaszu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Monika Napisano Styczeń 27, 2019 ...a i "NIEMOZLIWE" tak caly film,choc wcale nie uwazam go za jakies dzielo sztuki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość francuski Napisano Styczeń 29, 2019 Co dzień zawdzięcza nocy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 17, 2019 Zagros nie mogłam spać..................... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 17, 2019 wzruszający "Sprzymierzeni" mnie wzruszył ahh a ten mnie rozbawił, taki dziwny ale ciekawy, coś ala czarna komedia o podziałach politycznych i skutkach czyli kopletne zdziczenie "the oath" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 17, 2019 Płaczki na 100% będziecie płakać "Siedem dusz" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość w kość Napisano Luty 17, 2019 Dnia 27.01.2019 o 19:41, Nowy Dzień Nowa Ja napisał: Chłopiec w pasiastej piżamie widziałem ostatnio, bolało mnie serce, zrobiło mi się niedobrze, nigdy więcej! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Inna Napisano Luty 17, 2019 Miasto aniołów i wiele innych cudownych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość7 Napisano Luty 17, 2019 Lecą żurawie. O ile ktoś jeszcze pamięta... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach