Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to swinstwo zuciccc

Rzucanie palenia.Ja wytrzymac i nie palic.

Polecane posty

Jakies pomysly?

Może jakaś motywacja? Za każdy tydzień bez papierosa fajny ciuch lub perfumy? I tak jak mówi Levvi stroń od osób palących- są jak małe chochliki z pokusą w oczach i tylko czekaja żebyś przyłączyła się do ich smrodlawego świata;)

czytałem gdzieś, metodę rzucania skutecznego stosowaną przez amerykańskich kosmonautów. Przychodzi ochota na zapalenie, szklanka wody, i tak do skutku. Tłumaczy to się tym,że woda wypłukuje nikotynę z organizmu, i nie ma ochoty na palenie, być może skuteczne....

W poniedzialek rano zapalilam ostatniego papierosa.Ciagnie mnie jak cholere.Ale zauwazylam juz 1 rzecz ze strasznie wszystko smierdzi papierosami ( kurtka , ciuchyy) nie kupuje juz fajek.Ale dzis bylam na spacerze i zobaczylam kogos kto pali chcialam sie spytac czy poczestuje 1 papieroskiem ale nie zrobilam tego. Kryzyz zawsze mam wieczorem dopada mnie i tak mi siecchce palic ale wiem ze nie moge.

Bądź twarda...:) Gdy moja siostra rzucała palenie przez pierwszych kilka dni bardzo bolały ją płuca, rwało ją w klatce piersiowej. Ale dała radę...więc można? Mooooożna:_)