Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moje przezycie dorastanie

Dlaczego seks przedmałżeński to coś złego? ostrzezenie

Polecane posty

ile grzechów przed ślubem tyle krzyży po ślubie znacie to powiedzenie

http://www.poranny.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20090725/MAGAZYN/563151406 forum wszystko o seksie http://www.forum.szansaspotkania.net/ wypowiedzi demonów http://taw1.republika.pl/ozz.html "w dzień i w nocy bóg mi sprzyja" twoje myśli, lęki , przekonania i przyzwyczajenia kształtują twoje życie kto się modli ten ma lżej w życiu http://www.totus-tuus.net/forum/index.php

Gość domniemamna pomarańcza
kiepska prowokacja rozmarzonego mohera :P

Gość slkj
ożeszkurwajapierdole :D

Gość ahajalallala
autorko bylo sie nie dac wyruchac a nie teraz placzesz

Gość Snajperov
jeszcze 10 minut temu wydawalo mi sie ze mam zycie pelne problemow... uff co za ugla! dzieki wam!!! Feministko, jakie to przyjemnosci porownywalne z seksem znasz? poznajac literature uwazam ze jest tylko jedna - heroina. choc moge tylko sobie wyobrazic, bo nie jest to dla ludzi. btw ozieblosc sie leczy... ps. nie martw sie autorko, na swiecie jest cala masa facetow ktorzy chetnie zwiaza sie z chora psychicznie babka!

Gość bilquis
tylko debile sluchaja kaplanow deebili co nakazua doslubna błoniastośc

Gość derhujki
a umrzec z 80 , 90 letnia błona w ohydnej cuchnacej wyschnietej piczy to wedlug religii super jest

Gość derhujki
kobiety czuja sie szanowane w Kk, -dobry dowcip-a sw tomasz z Akwinu powiedział ze -kobieta to nieudany męzczyzna - no tak KK szanuje kobiety nie ma co

Gość osłabia mnie
niezmierny idiotyzm autorki. To nie chłopak czy seks przedmałżeński zniszczyły ci życie tylko twoja głupota i religia , którą wyznajesz.

Gość derhujki
podejscie religii do seksu rujnuje reliigjnym ludziom zycie -tylko ateisci moga miec udane pozycie

Gość proekozielona
Ty feministka nie psuj opionii innym kobietom tez feministkom. sadze ze kobietsa powinna czerpac z zycia, traktowac seks jako przyjemnosc a nie jako robienie laski facetowi. a autorka, szkoda słów, kolejna katoliczka, z poczuciem winy, ze niby sie skalala.

Gość proekozielona
"robienie łaski" jak widac prof. Bralczyk mial racjew, trzeba uzywac polskich słów ;)

Gość Janósz Korwin Mikke (area 51)
"sadze ze kobietsa powinna czerpac z zycia, traktowac seks jako przyjemnosc a nie jako robienie laski facetowi. " cjekawe :D

Gość derhujki
seks wedlug kleru -to w pozycji misjoanrskiej , z koszuli z otworami, w ciemnosciach i pod kołdra-atylko do robenia dzieci-najlepiej co rok -a jak malzonkowie nie ccha wiecej dzieci to dozywotni celibat- -na frondzie jest wywiad pt Czy jedno dziecko to grzech? i zakonnik stwierdza z e tak i bredzi ze jak malzonkowie zdecydowlai sie na jedno tylko dziecko -to juz potem dozywotni celibat-

Gość proekozielona
korwin poprawiłam na łaski, teraz moja wypowiedz ma sens

Gość derhujki
zeby wygnac z isebie pokusy cielsn e-to malzonkowie powinni nosic wlosiennic e, biczowac sie i pościć

Gość proekozielona
dokładniederhujki ale nie tylko kler i kk potepial kobiety, juz w czasach grecji kobiety byly uwazane za soobny gatunek a filozofowie to byli mizogini jak kler zmienilo sie za czasow matron rzymskich oraz inacj bylo u etrusków natomiast teraz jak i 2000 lat temu kobiety katolickie biedactwa uwazaja ze seks to grzech ;) porazka ;)))

Gość derhujki
ktos napisał ze Jezus był pierwszym i ostatnim przyjacielem kobiet w chrzescijanstwie - a potem dno do dziasiaj-swieci , ojcowie kosciola papieze -oczerniali i poniżali kobiety ze hohoh- dziwne ze w 20 i 21 wieku - sa wciaz miliony bab co owazaja kaplanow mizioginicznych za autorytety i wyznaja mizoginiczn e religie

Gość proekozielona
to jest nadzieja, milo to czytac, ze chrystus lubil kobiety ja przez en caly mizoginizm i hipokryzje odeszlam od kosciola niecierpie moralizatorow katolickich, co ja mam robic ze swoim zyciem. Winduja Matkę Boska natomiast nienawidza kobiet, chca by kobiety rodzily a zabraniaja in vitro. szkoda słow, ja juz we wspolnoscie katolickiej nie jestem i jeszcze gorszych katolickich bab nie moge sluchac. Zimne ryby. Jestem feministka ale goraca, ciepla, kocham gotowac dla mojego faceta i mu dobrze robic ;)

Gość derhujki
tylko Jezus odnosił sie do kobiet po ludzku- a potem to juz nikt w chrzescijanstwie-zaden kaplan i doktor kosciola-Kk najchetniej znioslby rozwody z powierzchni ziemi bo ma gdzies cierppienie maltretowanych zon i dzieci - kaze im meczyc sie z mezami potworami

Gość derhujki
w jakiejs gazetce reliigjne pisalo -ze wzorem dla kobiet powin a-byc Maryja bo byla cicha posluszna i gotowa do poświęcen-ale tu Kk wikła sie w sprzeznosciach -bo zwykla kobieta to nie moze byc dziewica i matka w jednym- Kk potepia jednodzietnosc a ile dzieci urodziła maryja/-Jedno

Gość proekozielona
z calym szacunkiem, nie wiemy jaka byla, wiemy, ze miala niepokalane poczecie Chrystys kochal Tez Marie Magdalene, znaleziono ostanio dowody, ze byla jego zona. Zatem coz. Klerowi wygodniej mowic by kobieta sie szanowala czyt. nie uprawiala seksu, tylko rodzila i sluchala chlopa Pana i wladcy.. Na szczescie byl np. Papiez, Borgio, ktory kochal kobiety jak Jezus. A swoja corke kochal najbardziej.

Gość derhujki
wystarczy s e wziac jakas ksiazke o historii kobiet- tam jest duzy watek o tym jak religie odnosily sie do kobiet- np chrescijanstwo s w sredniowiczu - nic dobrego o kobietach nie bylo-mizoginia kwitla i kwitnie

Gość proekozielona
jest piekna ksiazka o kobietach od starozytnosci milosc i strach - ksiązka Jerzego Besali, ktory pisze cieplo o kobietach i opowiada ichhistoriie i to jak byly przesladowane od starozytnosci po czasy wspolczsne polecam http://www.sklep.zysk.com.pl/milosc-i-strach-dzieje-uczuc-kobiet-i-mezczyzn.html kler zapożyczyl nienawisac do kobiet i mizoginizm juz od innch ludów

Gość derhujki
jeszcze -Od matriarchatu do patriarchatu oraz mizoginia męska choroba -tez szzeglowo opisane

Gość derhujki
ale paradoksalnie -kobiety stanowia wieksozsc osob reliigijnych praktykujacych wypelniajach swiatynie-kretynki wyznaja antyfeministyczne religie - przeciez organizacje kobiece -katolickie -pisaly listy protestacyjne przeciw podpisaniu przez polsce konwencji o zapobieganiu przemocy wobec kobiet-j a nie wierze w kobieca solidarnosc i przyajzn

Gość proekozielona
dokladnie, napisalam to juz wczesniej i kobiety tez nie sprzyjaja innym kobietom

Gość derhujki
w islamie -obrzezania malych dziewczynek nie dokonuja zwykle szowinistyczn e męskie śinie tylko matki , babki czy inn e krewn e tych dziewczynek - kobiety pomagaja swym mezom , synom w dokonywaniu mordow honorowych na corkach , siostrach synowych itp co wedlug nich spalmily honor rodziny- relligijna kobieta najwiekszym wrogiem kobiety

Gość proekozielona
dokladnie religijna kobieta to wrog innej kobiety milo sie gada derhujki uciekam już