Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skkkkkkkkkkkkkkk

czy ktoś ma sfrustrowana matke?

Polecane posty

Gość skkkkkkkkkkkkkkk

Otoż to takie moje pytanie bo sama taką mam i zastanawiam sobie jak inni sobie z tym radzą.Moja matka jest od 10 lat jest bezrobotna i zawsze wsztstkie swoje frustracje wylewała na mnie,biła mnie,obrażała i upokarzała.Teraz juz nia nie mieszkam,ale próbuje ją pocieszać ale ona zawsze albo krzyczy albo placze.

moj chlopak ma sfrustrowana, toksyczna matke. wiem ze go kocha, ale on jest tak podobny do swojego ojca (ktory zostawil ja z dziecmi wiele lat temu i calkiem zerwal z nimi kontakt) ze wszystkie frustracje wyladowywuje na nim.tak jakby to on byl winny ze glupiego chlopa se wybrala inny przejaw jej frustracji to obgadywanie innych non stop

Gość krece hula hoop
Ja mam dokladnie taka sama matke, nawet niedawno zalozylam topic, ja juz do mojej nie mam sil :( Mozesz sie cieszyc ze juz ze swoja nie mieszkasz

Gość skkkkkkkkkkkkkkk
mieszkam z moim partenerem ale te lata zycia z nią byly bardzo ciezkie a dziecinstwo dalekie byly od ideału

Gość krece hula hoop
Bardzo dobrze cie autorka rozumiem. Niestety matka zniszczla mi psychike, i w doroslym zyciu jest mi bardzo ciezko. Zastanawialam sie nawet nad jakas terapia.

Gość krece hula hoop
A czy twoj partner wie o matce? Bo ja sie zawsze wstydzilam komukolwiek powiedziec :(

Gość skkkkkkkkkkkkkkk
moj partner wie bo rok temu matka wyrzucila mnie z domu bo zagrozila ze mnie zabija totez wyprowadziłam się z domu ale mimo to martwie sie o nia