Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

JAK NIE JAK TAK :)

facet waga kto w takim zwiazku jest

Polecane posty

Gość 11111111111189887865655
w związku nie jestem z facetem z pod tego znaku choć bardzo chvciała bym, ale powiem tylko tyle że to bardzo dziwny facet nie potrafie go rozgryżc

Gość no wiec tak
ja jestem/była, trudna sprawa. ogólnie charakter świetny, zawsze o mnie dbał, okazywał miłość, dawał kwiatki bez okazji... wspierał... ideał chłopaka pod tym względem. świetne poczucie humoru, nutka szaleństwa, ale i romantyzmu... i straszna przylepa, lubi się tulić, być przytulany, całowany, pieszczony... :) ale czasem cięzko się z nim dogadać, jest uparty i czasem myśli, że on ma rację nawet, jak nie ma. i cięzko mu zrozumieć, że nie może być po jego myśli.

Gość 11111111111189887865655
pod jakim względem jest dziwny?bo nie potrafi okazać zainteresowania kobietą robi jakieś głupie podchody zamiast w prost niby boi się odżucenia pierwszy raz trafiłam na faceta wage i to na takiego:)z zewnątrz fajny facet super kumpel do pogadania itp ale o więkrzych uczuciach nie ma mowy żadko mówi

Gość Esmerka
11111111111189887865655 pod jakim względem jest dziwny?bo nie potrafi okazać zainteresowania kobietą robi jakieś głupie podchody zamiast w prost niby boi się odżucenia pierwszy raz trafiłam na faceta wage i to na takiego z zewnątrz fajny facet super kumpel do pogadania itp ale o więkrzych uczuciach nie ma mowy żadko mówi Idealny opis. Fajny znak, ale w głębszych uczuciach niee. Zamknięty w sobie. Małomówny

Mam meza wage... W zyciu rodzinnym i uczuciowym-cudowny. nienawidzi krytyki, nie przyjmuje argumentow i racji innych,zawsze wie najlepiej... typ ktorego trzeba przepraszac przez tydzien... ja jestem z pod znaku Skorpiona wiec czasem jest ciezko;)